Χωρίς 8 παίκτες η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Χωρίς 8 παίκτες η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί στο αυριανό (17/5) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ. Μετά από αρκετούς μήνες στα πιτς, ο Κώστας Γαλανόπουλος δίνει ξανά το παρών στην κιτρινόμαυρη αποστολή.

Το φετινό μαρτύριο φτάνει στο τέλος του για την ΑΕΚ, που εν μέσω εκρηκτικού κλίματος, φιλοξενεί αύριο (17/5) στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό.

Οι απουσίες που μετράει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είναι πολλές, με τον Νταμιάν Σιμάνσκι να προσθέτει το όνομά του στην κιτρινόμαυρη λίστα του ιατρικού δελτίου. Ο Πολωνός χαφ έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους και βρίσκεται εκτός, όπως και οι Γιώργος Τζαβέλλας, Όγκνιεν Βράνιες, Ντάρκο Γέβτιτς.

Παράλληλα, νοκ άουτ συνεχίζει να βρίσκεται ο Αντρέ Σιμόες, που έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε θεραπεία και γυμνάστηκε ατομικά. Θυμίζουμε, πως εκτός λόγω καρτών είναι έτσι κι αλλιώς οι Πέτρος Μάνταλος και Νόρντιν Άμραμπατ.

Στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος θα δώσει το παρών ο Κώστας Γαλανόπουλος. Μετά από αρκετούς μήνες στα πιτς, ο Έλληνας χαφ επιστρέφει στη δράση, με τον Ελληνα τεχνικό να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για τη μάχη με τους ερυθρολεύκους.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Μιτάι, Κορνέζος, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γερολέμου, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

ΑΕΚ: Με Γαλανόπουλο η αποστολή για Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ