Αυλαία στην εφετινή Super League με ντέρμπι σε ΟΑΚΑ και Τούμπα

Αυλαία στην εφετινή Super League με ντέρμπι σε ΟΑΚΑ και Τούμπα

Τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League με τα ποδοσφαιρικά βλέμματα να είναι στραμμένα σε ΟΑΚΑ και Τούμπα.

Τελευταία… στροφή των playoffs του εφετινού ελληνικού πρωταθλήματος, με τις τρεις αναμετρήσεις να διεξάγονται την ίδια ώρα (20:00).

Φυσικά, τα πάντα έχουν κριθεί, με τον Ολυμπιακό να έχει ήδη πανηγυρίσει την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος και τους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Άρη να εξασφαλίζουν μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Μέσα σε ηλεκτρισμένο κλίμα, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ (COSMOTE SPORT 1 HD) τον Ολυμπιακό, σε ένα ντέρμπι… γοήτρου για τους «κιτρινόμαυρους». Η αποτυχία εξόδου στην Ευρώπη έχει προκαλέσει έκρηξη στις τάξεις των οπαδών της Ένωσης και άπαντες φοβούνται για τα χειρότερα στο αποψινό ματς.

Στο στρατόπεδο των οπαδών του δικεφάλου επικρατεί οργή και απογοήτευση μετά τη νέα επιτυχία, με αρκετά κιτρινόμαυρα στελέχη να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες 8 παικτών, με τους Αμραμπατ, Μάνταλο, Γέβτιτς, Τζαβέλλα, Σιμάνσκι, Βράνιες, Σιμόες και Αραούχο να βρίσκονται εκτός μάχης για διάφορους λόγους.

Αντίθετα στην αποστολή μετά από αρκετούς μήνες είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος. Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Μιτάι, Κορνέζος, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γερολέμου, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν τους Βατσλίκ, Παπασταθόπουλο, Λαλά, Μανωλά, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά και Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Πορτογάλος προπονητής πήρε στην αποστολή για το ντέρμπι τους: Κρίστινσον, Καραργύρη, Μπα, Παπαδόπουλο, Μπαγκαλιάνη, Σισέ, Κίτσος, Μπουχαλάκη, Κούντε, Ρ. Λόπες, Ανδρούτσο, Βρουσάι, Μασούρα, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Κανέ, Φορτούνη, Σουρλής, Αραμπί, Τικίνιο.

Στην Τούμπα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός (Novasports Prime) διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με έπαθλο τη 2η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στους 61 πόντους, στην τελευταία τους μάχη πριν τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να βάλουν φρένο στο αρνητικό σερί των 11 αγώνων χωρίς νίκη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει τους πάντες στη διάθεσή του. Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Ζαμπά και Λύρατζης έβγαλαν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του Δικεφάλου και υπολογίζονται από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Ιωαννίδη και Σάντσεθ. Η αποστολή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελείται από τους Διούδη, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλο, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνη, Χατζηθεοδωρίδη, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλη, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρα, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρα, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Τελικός» για τον Παναθηναϊκό, με το μυαλό στη Μασσαλία ο ΠΑΟΚ | to10.gr

Τέλος, ο Άρης έχοντας εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη, φιλοξενείται (Novasports 2HD) απο τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες. Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος θα ψάξει το τρίποντο στα Ιωάννινα, καθώς με ισοπαλία στο ντέρμπι της Τούμπας, τερματίζει στη 2η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σάσα, Σούντγκρεν, Μπερτόλιο και Γκάνεα δε θα δώσουν το παρών στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, με τους «κιτρίνους» να θέλουν να κλείσουν με θετικό τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο εφετινό πρωτάθλημα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ