Ολοι περιμένουν τον Μελισσανίδη στην ΑΕΚ

Ολοι περιμένουν τον Μελισσανίδη στην ΑΕΚ

Εν αναμονή των αποφάσεων του Δημήτρη Μελισσανίδη βρίσκονται άπαντες στην ΑΕΚ.

Καζάνι που… βράζει είναι τις τελευταίες μέρες η ΑΕΚ. Η αδυναμία εξασφάλισης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για τη νέα σεζόν, πρόσθεσε ακόμη ένα κρίκο στην αλυσίδα των αποτυχιών της τελευταίας τετραετίας και προκάλεσε την έκρηξη των «κιτρινόμαυρων» οπαδών.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί χαμός το τελευταίο διάστημα, με οπαδούς της ομάδας να δίνουν το παρών το μεσημέρι (16/5) στα γραφεία και να απαιτούν την αποχώρηση όλων των στελεχών (Κονέ, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλου). Οι υπεύθυνοι (και) του εφετινού σχεδιασμού της ομάδας βρίσκονται σε αρκετά δύσκολη θέση, ενώ η φήμη για παραίτηση του Παναγιώτη Κονέ δεν επιβεβαιώθηκε.

Η μπάλα βρίσκεται πλέον στο γήπεδο του Δημήτρη Μελισσανίδη, που καλείται να αποφασίσει για την επόμενη μέρα της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας του δικεφάλου αναμένεται νωρίς το πρωί της Τρίτης να κάνει έναν νέο κύκλο επαφών με συνεργάτες του και εν συνεχεία θα γνωστοποιήσει τις αποφάσεις του.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί (20:00) τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και άπαντες φοβούνται για τις αντιδράσεις των κιτρινόμαυρων οπαδών. Για αυτό το λόγο και για να εκτονωθεί η κατάσταση, μοιάζει πολύ πιθανό οι όποιες αποφάσεις του Μελισσανίδη να παρθούν πριν τη σέντρα του ντέρμπι.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης δεν έχει δώσει κάποιο στίγμα μέχρι στιγμής, αλλά θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν απομακρύνσεις από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Τα πάντα κρέμονται από μια κλωστή στην ΑΕΚ και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες σε όλα τα επίπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ