ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ Live Streaming: Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε πριν από δύο αγωνιστικές του ΠΑΟΚ, φτάνοντας μάλιστα στην πρώτη νίκη του στα πλέι οφ (1-3-5), με τις απώλειες από ΑΕΚ (0-3) και Παναθηναϊκό (0-4) να έπονται. Δεν υπάρχουν, εδώ και καιρό, ελπίδες για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τους Γιαννιώτες να παρουσιάζονται αρκετά επηρεασμένοι από αυτή την εξέλιξη, καθώς παραμένουν στην έκτη θέση. Σοβαρά τα ανασταλτικά κενά που εμφανίζει στα περισσότερα ματς, οδήγησαν και στην τελευταία εκτός έδρας ήττα, από τους πράσινους.

Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του κόντρα στον Άρη, μπροστά στο κοινό του, ενώ φημολογείται πως ο κόουτς Μεταξάς συζητά με τον Αστέρα Τρίπολη, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Άρης βρίσκεται στην 4η θέση, αφού μετά την τεράστια νίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της πόλης, μπόρεσε να ολοκληρώσει μυθική ανατροπή με αντίπαλο την ΑΕΚ. Βρέθηκε να ηττάται με 0-2 μέχρι και το 78 ο λεπτό, όταν και μείωσε με τον Πάλμα. Με γκολ των Μανσίνι και Ματέο Γκαρσία, μπόρεσε να αποσπάσει το τρίποντο (3-2), εξασφαλίζοντας το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το σύνολο του Μπούργος έφτασε σε πολύ σημαντική νίκη και έτσι ολοκλήρωσε μεγάλη έκπληξη. Φιλοξενείται, απόψε, από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 της Τρίτης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Μπούργος: «Έτσι παίζονται οι τελικοί»

Ικανοποιημένος ο Αργεντινος τεχνικός του Άρη μετά την σπουδαία νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ και την επίτευξη του στόχου της εξόδου στην Ευρώπη.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Χερμάν Μπούργος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά το τέλος του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ομάδα του κέρδισε την ΑΕΚ μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και εξασφάλισε θέση στα προκριματικά του Europa Conference League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Αργεντνός τεχνικός αφιέρωσε τη νίκη στους παίκτες του και στους οπαδούς του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την επίτευξη του στόχου: «Θέλω να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν για να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα. Φαίνεται στο χορτάρι αυτό».

Για το αν είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του: «Δεν νομίζω ότι πρόκειται για προσωπικό θρίαμβο. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες και ειδικά τον κόσμο μας για τη συμπαράσταση του».

Για το τι άλλαξε μετά το 78ο λεπτό: «Δεν είναι το χρονικό σημείο. Είπαμε πως θα παίξουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό. Έτσι παίζονται οι τελικοί».

Για το ότι σκόραραν δυο Αργεντίνοι: «Τα γκολ είναι συνολικά της ομάδας, δεν μετράνε αυτά».

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας
ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ