Και το σερί της «πελατειακής» σχέσης Ολυμπιακού – ΑΕΚ συνεχίζεται (vid+pic)

Και το σερί της «πελατειακής» σχέσης Ολυμπιακού – ΑΕΚ συνεχίζεται (vid+pic)

Συνεχίστηκε το εντυπωσιακό σερί του Ολυμπιακού κόντρα στην Ενωση. Ο Πέδρο Μαρτίνς σε 15 παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΚ έχει 11 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Ελ Αραμπί και… τέζα η ΑΕΚ! Ο Μαροκινός επιθετικός… πυροβόλησε τρεις φορές στο ΟΑΚΑ και οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της Ενωσης με 3-2, για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι έκλεισαν με εμφατικό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα και ο Πέδρο Μαρτίνς συνέχισε το εντυπωσιακό σερί που έχει απέναντι στους Κιτρινόμαυρους.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αντιμετωπίσει την ΑΕΚ 15 φορές ως προπονητής του Ολυμπιακού και δεν έχει ηττηθεί ποτέ, έχοντας απολογισμό 11 νίκες και 4 ισοπαλίες. Σε αυτά τα 15 παιχνίδια οι Ερυθρόλευκοι έχουν πετύχει 32 γκολ και έχουν δεχθεί μόλις 10.

Τριπλάσια τέρματα για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει χτίσει ένα εντυπωσιακό σερί απέναντι στους Κιτρινόμαυρους, με τον Πορτογάλο να έχει εξελιχθεί σε κακό… δαίμονα για την Ενωση. Πρώτη φορά που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ με τον Ιβηρα τεχνικό στον πάγκο του ήταν στις 7 Οκτωβρίου του 2018 στο ΟΑΚΑ.

Εκείνο το παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο 1-1, με τον Φορτούνη να ανοίγει το σκορ για τους Ερυθρόλευκους και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 90’ με τον Μπακασέτα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ με προπονητή τον Πέδρο Μαρτίνς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ