Ζουράρις : «Χαρίσανε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ»

Ζουράρις : «Χαρίσανε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ»

Ο Κώστας Ζουράρις έκανε την επανεμφάνιση του και μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για την φετινή σεζόν, υποστήριξε «το πρωτάθλημα το χαρίσανε στην ΑΕΚ».

Ο Κώστας Ζουράρις είναι εδώ. Και μάλιστα «ξαναχτύπησε» με νέες δηλώσεις, αυτή την φορά στον ραδιοφωνικό σταθμό fair play. Ο πρώην υφυπουργός Παιδείας αναφέρθηκε στην διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά «το πρωτάθλημα το χαρίσανε στην ΑΕΚ» ενώ ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς του Άρη για τα απαράδεκτα υβριστικά συνθήματα που είχε πει στον «αέρα» ραδιοφωνικής εκπομπής.

«Το χαρίσανε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, είναι δεδομένο αυτό», υποστήριξε ο Ζουράρις απάντωτας σε ερώτηση για τον φετινό τίτλο και στη συνέχεια απολογήθηκε στους οπαδούς του Άρη. «Το πρώτο λάθος το έκανε ο σταθμός, γιατί έκανε φραστική επιλογή. Εγώ έλεγα το γνωστό ανέκδοτο για τη Θύρα 4, που είναι εξίσου κοροϊδευτικό για τη Θύρα 4. Είχαν δίκιο οι φίλοι του Άρη να θυμώσουν, όμως δεν άκουσαν ολόκληρο το ανέκδοτο. Βέβαια, δεν παραιτήθηκα (σ.σ. από Υφυπουργός Παιδείας) για αυτό το λόγο, παραιτήθηκα για το περιεχόμενο των αλβανικών βιβλίων για την Τσαμουριά. Σε κάθε περίπτωση, ζητάω χίλιες συγνώμες. Είναι, όμως, αποτέλεσμα παρεξηγήσεως και αδικεί κι εμένα».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επισήμανε στις δηλώσεις του πως «ο ΠΑΟΚ είναι η πιο αδικημένη ομάδα παγκοσμίως» ενώ αναφορικά με την απόφαση για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ τόνισε.

«Η απόφαση του πρωτοδίκη έχει αναμφισβήτητα νομικό σφάλμα. Αναγνωρίζει, βέβαια, ότι νομίμως φέρει την οπλοφορία. Το αναντίρρητα δεν είναι νομικός όρος. Θα έπρεπε ο άλλος νόμος περί αθλητικών εγκαταστάσεων να λέει ρητώς ότι απαγορεύεται η νόμιμη οπλοφορία εντός του αθλητικού χώρου. Το όπλο το θέλεις κυρίως για δημόσιο χώρο. Πάντως, αν συνεχιστεί και στην έφεση αυτή η κατάσταση, θα πρέπει να γίνει από τον ΠΑΟΚ αγωγή για κακοδικία των δικαστών που θα βγάλουν την απόφαση. Έχω μπροστά μου το κείμενο, έχει επτά «δεν». Ο πρωτοδίκης αναγνωρίζει το κοινωνικό έργο του Σαββίδη και μετά τον… τσακίζει. Επαναλαμβάνω ότι το αναντίρρητα δεν είναι νομικός όρος, είναι περιγραφικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ