Ελ Αραμπί: «Δεν θέλω να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Ελ Αραμπί: «Δεν θέλω να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Ο Μαροκινός επιθετικός μίλησε για το χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ και εξέφραςε την επιθυμία του να ανανεώσει και να παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι.

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, μετά το χατ – τρικ που πέτυχε στο ΟΑΚΑ και τη νίκη των Πειραιωτών επί της ΑΕΚ με 3-2. «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Δεν θέλω να φύγω και ελπίζω να μην ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Ολυμπιακό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαροκινός επιθετικός, ο οποίος εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να ανανεώσει τη συνεργασία τους με τους Πειραιώτες και να παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ελ Αραμπί:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, σκόραρα, πήραμε τη νίκη και είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είχα την τύχη πάντα να σκοράρω όταν βρίσκομαι εδώ. Τελειώσαμε και καταφέραμε να κατακτήσουμε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, με ωραία παιχνίδι κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

Για το μέλλον του: «Ακόμα δεν γνωρίζω. Ελπίζω να μην είναι το τελευταίο παιχνίδι εδώ. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος, έχω περάσει πολύ ωραίες στιγμές, έχω όμορφες αναμνήσεις. Δεν θέλω να φύγω και ελπίζω να μην ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ