Ολυμπιακός: Το ρεκόρ που «έγραψε» στο ΟΑΚΑ ο Ελ Αραμπί (vid)

Ολυμπιακός: Το ρεκόρ που «έγραψε» στο ΟΑΚΑ ο Ελ Αραμπί (vid)

Ένα ιδιαίτερο ρεκόρ σημείωσε στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κλείσει ιδανικά και με νίκη τη σεζόν, επικρατώντας της ΑΕΚ με 3-2 στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των play off της Super League.

Ο Μαροκινός killer του Ολυμπιακού ήταν για άλλη μια φορά «καυτός» και σημείωσε χατ τρικ απέναντι στην Ένωση, σημειώνοντας και ένα πολύ ιδιαίτερο ρεκόρ. Συγκεκριμένα, το χατ τρικ του Ελ Αραμπί ήταν το πρώτο που επιτυγχάνεται από παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας στα ντέρμπι πρωταθλήματος μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Όλα τα προηγούμενα χατ τρικ που είχαν σημειωθεί στα συγκεκριμένα ντέρμπι, ήταν από ποδοσφαιριστές που έπαιζαν εντός έδρας, με τον Ελ Αραμπί έτσι να γίνεται ο πρώτος που το κάνει, παίζοντας εκτός έδρας.

Παράλληλα, ο 34χρονος σέντερ φορ έφτασε τα πέντε χατ τρικ με τους Ερυθρόλευκους, ενώ ανέβηκε και στη 16η θέση στη λίστα των σκόρερ του Ολυμπιακού, καθώς με τα 58 γκολ που έχει πλέον, βρίσκεται πάνω από τον Κώστα Μήτρογλου ο οποίος είχε σημειώσει με τους Πειραιώτες 57 τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ