Καράογλου: «Μένος ή εμπάθεια σε βάρος του Άρη»

Καράογλου: «Μένος ή εμπάθεια σε βάρος του Άρη»

Σε όσα απίστευτα γίνονται με το θέμα της αδειοδότησης των κιτρίνομαυρων αναφέρθηκε με τοποθέτηση του ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας - Θράκης.

Έντονη κριτική σε όσα τραγελαφικά συμβαίνουν με το θέμα της αδειοδότησης της ΠΑΕ Άρης, άσκησε ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας- Θράκης και βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Θόδωρος Καράογλου. Ανέφερε χαρακτηριστικά οτι υπάρχει μένος ή εμπάθεια προς τους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά η δήλωση του Θόδωρου Καράογλου:

«Είναι σαφές πως επιχειρείται εκ νέου να καταργηθούν εξωαγωνιστικά όσα κέρδισε η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Καταντά υποκριτικό να προσπαθούν κάποιοι να ακυρώσουν την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, εξασφαλίζοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Επειδή σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί πως υπάρχει μένος κατά του Άρη. Γιατί αν δεν είναι μένος, υπάρχει εμπάθεια και ανεπίτρεπτη στοχοποίηση η οποία γεννά πολλά ερωτηματικά.

Οι αγώνες και οι διακρίσεις κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι με δόλιες μεθοδεύσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ