ΠΑΟΚ: Τι είπε για το μέλλον του ο Σβαμπ

ΠΑΟΚ: Τι είπε για το μέλλον του ο Σβαμπ

Ο Στέφαν Σβαμπ αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ενώ μίλησε και για το μέλλον του.

Ο Στέφαν Σβαμπ εξέφρασε τη στενοχώρια του για την απώλεια του Κυπέλλου, αφού ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στον τελικό, ενώ αναφέρθηκε και τις συζητήσεις του με τον Δικέφαλο του βορρά όσον αφορά το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, ο Αυστριακός χαφ σε δηλώσεις που παραχώρησε στη «Livesport» τόνισε πως όλα είναι ανοιχτά και πιθανά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό
: «Σίγουρα πονάει το γεγονός ότι χάθηκε ένα παιχνίδι, ένας τελικός. Είχαμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο. Σε έναν τελικό αυτό πονάει. Πιστεύω ότι μέχρι το τελευταίο λεπτό είχαμε την ευκαιρία να στείλουμε το παιχνίδι στην παράταση και να το διεκδικήσουμε εκεί. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο…».

Για τη διαιτησία: «Είναι ένας διαιτητής με βαρύ όνομα, ήρθε να διαχειριστεί μία τέτοια κατάσταση με τον δικό του τρόπο, δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι ή όχι, αλλά για εμάς δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Για την αίσθηση που του αφήνει το φινάλε της σεζόν και αν τους είπε κάτι ο Λουτσέσκου
: «Δεν μας είπε κάτι συγκεκριμένο στα αποδυτήρια, επί της ουσίας ήταν μία διαχείριση συναισθημάτων. Ήταν μία τρελή σεζόν για εμάς, αλλά τελειώνει χωρίς έναν τίτλο και ένα τρόπαιο, χωρίς πρωτάθλημα και Κύπελλο και σίγουρα με μία ευρωπαϊκή πορεία που μας άφησε πολλές εμπειρία».Για το μέλλον του: «Για την ώρα, δεν υπάρχει κάτι νεότερο, τώρα θα ξεκουραστούμε για λίγο, θα γεμίσουμε μπαταρίες, Το κλαμπ και εγώ θα πάρουμε χρόνο για την απόφασή μας. Δεν είναι κάτι που άπτεται αποκλειστικά των αρμοδιοτήτων μου, θα δούμε τις επόμενες μέρες. Αυτή τη στιγμή όλα είναι ανοικτά και πιθανά για το μέλλον μου…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ