Παναθηναϊκός: Κέρδισε έναν γύρο στο Europa Conference League!

Παναθηναϊκός: Κέρδισε έναν γύρο στο Europa Conference League!

Μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Παναθηναϊκός κέρδισε έναν γύρο στην Ευρώπη και δύο εβδομάδες παραπάνω ξεκούρασης

Ο Παναθηναϊκός έπειτα από 8 χρόνια επέστρεψε στους τίτλους, καθώς επικράτησε στο ΟΑΚΑ με 1-0 του ΠΑΟΚ και κατέκτησε το 19ο Κύπελλο Ελλάδος της ιστορίας του.

Οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς απόψε δεν κέρδισαν μόνο τον τίτλο, αλλά και κάτι ακόμη. Ο Παναθηναϊκός είχε ήδη εξασφαλισμένη θέση για το Europa Conference League της επόμενης σεζόν, αλλά χάρη στην αποψινή του επιτυχία (και στο… δώρο του Μουρίνιο) κερδίζει έναν γύρο.

Έτσι, αντί να ξεκινήσει από τον 2ο προκριματικό γύρο θα εκκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις από τον 3ο προκριματικό της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA. Άρα, θα έχει δύο αντιπάλους να περάσει για να προκριθεί στους ομίλους. Και κερδίζει με αυτόν τον τρόπο και δύο εβδομάδες παραπάνω ξεκούρασης.

ΠΑΟΚ και Άρης θα ξεκινήσουν από τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οι αγώνες για τον 2ο προκριματικό του Conference League θα γίνουν στις 21 και 28 Ιουλίου (με την κλήρωση να πραγματοποιείται στις 15 Ιουνίου), ενώ ο 3ος προκριματικός γύρος θα διεξαχθεί 4 και 11 Αυγούστου (η κλήρωση στις 18 Ιουλίου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ