Μπρινιόλι: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Μπρινιόλι: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του Κυπέλλου από το τριφύλλι.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, μίλησε στο «tuttomercato» και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στους πράσινους, καθώς δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο 2 ετών, το οποίο λήγει το 2024.

Παράλληλα, ο Ιταλός κίπερ μίλησε στους συμπατριώτες του για το ενδιαφέρον που είχε δείξει τον Δεκέμβριο η ΣΠΑΛ, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του Κυπέλλου από το «τριφύλλι». Επιπλέον ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ανέφερε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπρινιόλι: 

«Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Θα συμμετάσχουμε και στο Europa Conference League. Πιστεύω ότι θα μείνω στον Παναθηναϊκό, αλλά ξέρεις πως είναι το ποδόσφαιρο. Πάντως αυτό που θέλω είναι να μείνω στην ομάδα».

Ρωτήθηκε και για την προσπάθεια αγοράς του από τη ΣΠΑΛ τον Δεκέμβρη: «Yπήρχε αυτή η δυνατότητα. Ευχαρίστησα την ομάδα, όμως δεν ήταν κάτι τόσο προχωρημένο. Με έπεισαν να τελειώσω εδώ τη σεζόν».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν κάτι το όμορφο. Η ομάδα, ο προπονητής, όλο το περιβάλλον ήταν κάτι νέο για μένα, όμως είμαι ευχαριστημένος».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ