Αλμέιδα: «Για αυτό επέλεξα την ΑΕΚ…»

Αλμέιδα: «Για αυτό επέλεξα την ΑΕΚ…»

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για την απόφασή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του μίλησε ο Ματίας Αλμέιδα.

Από την περασμένη Παρασκευή, ο Αργεντινός είναι με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής της ΑΕΚ και με δηλώσεις του στο «Fox Sports» του Μεξικού, αναφέρθηκε στην πρόσληψή του από τους «κιτρινόμαυρους».

Ο 48χρονος υπογράμμισε πως η μακροχρόνια απουσία των «κιτρινόμαυρων» από τους τίτλους, τον ώθησε στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Εφυγα από την Αμερική γιατί υπήρχαν κάποιες καταστάσεις που δεν μπορούσαν να συνεχιστούν. Ο χρόνος μου στη Σαν Χοσέ είχε ήδη φτάσει στο τέλος και μόλις ανακοινώθηκε ότι δεν ήμουν πια εκεί, είχα την τύχη να λάβω τρεις προτάσεις. Μία από αυτές ήταν από την ΑΕΚ και μου άρεσε πολύ ο στόχος που έχει γι’ αυτό και αποδέχθηκα την πρόταση.

Έχω δει το πάθος των φιλάθλων στην Ελλάδα, το ποδόσφαιρο μοιάζει περισσότερο στο Μεξικό και τη Νότια Αμερική. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, που έχει ιστορία και δεν είναι πρωταθλήτρια για πολύ καιρό, αυτό με παρακίνησε», τόνισε μεταξύ άλλων ο νέος προπονητής της ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο Ματίας Αλμέιδα ξεκαθάρισε πως δεν έχει γίνει ακόμα κάποια μεταγραφική συζήτηση με τους ανθρώπους του δικεφάλου. «Ακόμα δεν έχω μιλήσει για παίκτες με τον σύλλογο, αυτό είναι ψέμα», ανέφερε ο Αργεντινός τεχνικός.

Για το γεγονός ότι πήρε στην Αμερική παίκτες από την Τσίβας, ο 48χρονος προπονητής δήλωσε: «Τους πήρα επειδή τους γνώριζα καλά. Ήταν παίκτες που δεν κόστισαν στο κλαμπ, καθώς η Τσίβας έδινε τότε δανεικούς. Τους πίστεψα, τους αγαπούσα και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό». 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ