Βαγγέλης Μαρινάκης: «Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο για το θρυλικό quadruple» (pic)

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο για το θρυλικό quadruple» (pic)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, συνεχάρη τη γυναικεία ομάδα πόλο του συλλόγου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με το οποίο ολοκλήρωσε το quadruple.

Euroleague, ευρωπαϊκό Super Cup, Κύπελλο και πρωτάθλημα: Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού τα «σάρωσε» όλα στο διάβα της και έγραψε ιστορία, κάνοντας quadruple. Τα χρυσά κορίτσια του Ολυμπιακού το απόγευμα της Πέμπτης επικράτησαν με 14-9 της αντίστοιχης ομάδας της Γλυφάδας και με 3-0 νίκες κατέκτησαν με εμφατικό τρόπο το 9ο σερί πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας ένα θρυλικό quadruple.

Μια σπουδαία σεζόν για τη γυναικεία ομάδα πόλο του πειραϊκού συλλόγου, που κατέκτησε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχε, γράφοντας μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού. Μια ακόμα σπουδαία ημέρα για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης, με τα κορίτσια του Αλεξάνταρ Τσίριτς να γεμίζουν με χαρά και περηφάνια τον κόσμο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού και φυσικά τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και εγγυητής των επιτυχιών του Ερασιτέχνη, λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έκανε ανάρτηση στα social media και συνεχάρη τον Αλεξάνταρ Τσίριτς και τις παίκτριές του. «Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο του Συλλόγου μας για την κατάκτηση του 9ου συνεχόμενου Πρωταθλήματος και του Θρυλικού κουαντραμπλ! Συνεχίζουμε δυνατά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Δείτε την ανάρτηση του ηγέτη του Ολυμπιακού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ