Επιβεβαίωσε τις επαφές με ΑΕΚ ο Πινέδα: «Tίποτα καθορισμένο, θα δούμε τις επόμενες μέρες»

Επιβεβαίωσε τις επαφές με ΑΕΚ ο Πινέδα: «Tίποτα καθορισμένο, θα δούμε τις επόμενες μέρες»

Ο Ορμπελίν Πινέδα επιβεβαίωσε ουσιαστικά τις επαφές με την ΑΕΚ και την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Θέλτα.

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι ο διακαής πόθος του Ματίας Αλμέιδα για την ΑΕΚ της «Αγιά Σοφιάς».

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία των δυο πλευρών στη Γουαδαλαχάρα και την Τσίβας, ο Αργεντινός τεχνικός επιθυμεί το αντάμωμα στους «κιτρινόμαυρους».

Ο 26χρονος άσος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Θέλτα και με δηλώσεις σε Μέσα της πατρίδας του, επιβεβαίωσε ουσιαστικά τις επαφές και το ζεστό ενδιαφέρον της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση αφορούσε στην πιθανότητα να πάρει το δρόμο για την ΑΕΚ, με τον Πινέδα να υποστηρίζει πως: «Δεν έχει καθοριστεί ακόμα τίποτα,  είμαι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια της Εθνικής και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Θα δούμε τι θα αποφασίσει ο προπονητής και ο σύλλογος. Όμως θα αναζητήσουμε την καλύτερη επιλογή για να μπορώ να αγωνίζομαι και να βάλω πιο δύσκολα στον Τάτα».

Ο μεσοεπιθετικός της Θέλτα κατέφθασε στο Μεξικό για τις επικείμενες αναμετρήσεις της εθνικής του ομάδας. Παρόλο που δεν μέτρησε και πολλά λεπτά συμμετοχής (αγωνίστηκε σε 6 ματς) στο ισπανικό πρωτάθλημα, υπολογίζεται κανονικά από τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Τάτα Μαρτίνο.

Από εκεί και πέρα ο 26χρονος παίκτης ρωτήθηκε και για την αλλαγή που υπήρξε στην καριέρα του, όπου μεταπήδησε από το Μεξικό στην Ισπανία. «Η αλήθεια είναι, δεν ήταν καθόλου εύκολη η αλλαγή, είμαι στην άλλη εντελώς πλευρά, σε μια άλλη κουλτούρα, σε μια άλλη χώρα. Άφησα την άνεσή μου στη χώρα μου στο Μεξικό, για να αναζητήσω ένα όνειρο που είναι να ανταγωνιστώ μεγάλες ομάδες και μεγάλους παίκτες όπως είναι στη La Liga. Εγώ συνεχίζω να προετοιμάζομαι για να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητές μου», εξήγησε και πρόσθεσε:

«Ναι, η κλήση μου στην εθνική ομάδα με κάνει πάντα πιο δυνατό, θέλω πάντα να φοράω τη φανέλα της Εθνικής και αυτό θα με βοηθήσει να έρθω στην ομάδα μου με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, περισσότερη δύναμη και να προετοιμαστώ για να είμαι στη διάθεση του προπονητή μου», κατέληξε ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ