ΠΑΟΚ: «Κλείνει» τον αντι-Πασχαλάκη, στα «ραντάρ» ο Μπάμπα Ραχμάν

ΠΑΟΚ: «Κλείνει» τον αντι-Πασχαλάκη, στα «ραντάρ» ο Μπάμπα Ραχμάν

Κοντά στην απόκτηση του Ντόμινικ Κοτάρσκι για τη θέση του τερματοφύλακα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Στη λίστα ο Μπάμπα Ραχμάν.

Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και έτσι στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του Βορρά έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Ζοσέ Μπότο βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Ρασβάν Λουτσέσκου, με τους δύο άνδρες να συζητάνε για τις «τρύπες» που πρέπει να καλύψουν.

Μια από αυτές είναι στη θέση κάτω από τα γκολπόστ, καθώς μετά την αποχώρηση του Πασχαλάκη, αλλά και του Ζίβκοβιτς, ο ΠΑΟΚ πρέπει να «τρέξει» για να κλείσει τις «τρύπες». Αυτή τη στιγμή, φαίνεται πως απομένουν λεπτομέρειες για να αποκτηθεί ο 22χρονος Κροάτης τερματοφύλακας, Ντόμινικ Κοτάρσκι, από τον Άγιαξ.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν έτοιμη την πρόταση, με το deal να αναμένεται να κλείσει με ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει παράλληλα και έναν άλλον τερματοφύλακα. Από την άλλη, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει στα «ραντάρ» και τον Μπάμπα Ραχμάν, καθώς η επικείμενη αποχώρηση του Σίντκλεϊ υποχρεώνει τον ΠΑΟΚ να ψάξει και έναν αριστερό μπακ.

Ο Μπάμπα Ραχμάν φόρεσε τα «ασπρόμαυρα» στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, μετρώντας 17 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ