ΑΕΚ: Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Μελισσανίδης, ανακοινώνει τις αλλαγές

ΑΕΚ: Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Μελισσανίδης, ανακοινώνει τις αλλαγές

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ με σκοπό να ανακοινώσει τις αλλαγές που θα κάνει, βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σε ριζικές αλλαγές φαίνεται πως θα προχωρήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην ΑΕΚ.

Ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα γραφεία του συλλόγου με σκοπό να ανακοινώσει αρχικά στα στελέχη και πιθανότατα αργότερα… επισήμως με ενημέρωση, τις αλλαγές τις οποίες θα κάνει στο στρατόπεδο της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ μετέβη το πρωί στο Μαρούσι, στα γραφεία της ομάδας, για τις τελικές συζητήσεις και έτσι σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν οι αποφάσεις που πήρε για το «αύριο» της Ένωσης. Ήδη από χθες είναι γνωστό πως οι Νίκος Κορομηλάς και Γιώργος Καλτσίδης αποτελούν παρελθόν από την ομάδα, χωρίς ωστόσο να σημαίνει πως η… δουλειά για τον Μελισσανίδη έχει τελειώσει.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ θέλει να αλλάξει πρόσωπα και στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ, με τους Μπρούνο Άλβες, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Νίκο Γεωργέα να βρίσκονται στα «ραντάρ» αυτή τη στιγμή. Η Μελισσανίδης θέλει να έχει έτοιμα τα πάντα και να έχει ξεκάθαρους ρόλους για τα στελέχη, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ο Ματίας Αλμέιδα που θα φτάσει στην Αθήνα εντός της εβδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ