ΑΕΚ: Οι εξελίξεις με Πινέδα, ο ρόλος του Αλμέιδα στην υπόθεση του Μάνταλου

ΑΕΚ: Οι εξελίξεις με Πινέδα, ο ρόλος του Αλμέιδα στην υπόθεση του Μάνταλου

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα για την ΑΕΚ. Καθοριστικός ο ρόλος του Ματίας Αλμέιδα στην παραμονή του Πέτρου Μάνταλου.

Όλο και περισσότερα είναι τα δημοσιεύματα από το Μεξικό, που θέλουν την ΑΕΚ να προχωράει την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα, καθώς ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός, ενημερώθηκε από την ισπανική ομάδα πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Ο ίδιος ωστόσο θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη και η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την Ένωση. Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία, έχοντας σε πρώτο πλάνο τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Ο Πινέδα είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο ο Αλμέιδα πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ και για αυτό η περίπτωση του βρίσκεται πολύ ψηλά στην ιεραρχία όλων των υποθέσεων που έχει η Ένωση στο… μπλοκάκι της.

Ο ίδιος μάλιστα, μίλησε για την υπόθεση και ανέφερε πως αυτή τη στιγμή τίποτα δεν είναι καθορισμένο…

Από την άλλη, το θέμα του Πινέδα δεν έχει καμία σχέση με αυτό του Πέτρου Μάνταλου, παρότι οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονται… πάνω-κάτω στην ίδια θέση. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει τελικά στην ΑΕΚ, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Μάλιστα, καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση είχε και ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έδωσε το «οκ» για τον Μάνταλο, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός υπολογίζει κανονικά στον αρχηγό της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ