Επιστροφή στην ΑΕΚ Β΄ για τον Οφρυδόπουλο

Επιστροφή στην ΑΕΚ Β΄ για τον Οφρυδόπουλο

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αναλαμβάνει και πάλι την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Β΄.

Στο… τιμόνι της ΑΕΚ Β΄ επιστρέφει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Με ανακοίνωσή της η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών μέχρι και το καλοκαίρι του 2024, με τον Έλληνα προπονητή να αναλαμβάνει και πάλι τα ηνία της δεύτερης ομάδας.

Μετά και την απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος βρέθηκε στον πάγκο της πρώτης ομάδας για 12 αναμετρήσεις. Η έλευση του Ματίας Αλμέιδα και οι ανακατατάξεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο τον επαναφέρουν στα γνώριμα λημέρια της ΑΕΚ Β΄.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση ανακοίνωσε και το… διαζύγιο με τον Νίκο Παναγιωταρά, ευχαριστώντας τον για την προσφορά στον σύλλογο.

Θυμίζουμε, πως παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί και ο Γιάννης Παπαδημητρίου, που πλήρωσε το μάρμαρο του ευρωπαϊκού αποκλεισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο έως το καλοκαίρι του 2024. Ο 48χρονος τεχνικός επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Β.

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δήλωσε στο aekfc.gr: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα συνεχίσω να υπηρετώ την ΑΕΚ. Με δουλειά, ήθος, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια προς τον κόσμο της, αλλά και προς όσα πρεσβεύει το έμβλημα της».

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παναγιωτάρα, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ