Προπονητής της Τράμπζονσπορ: «Θέλουμε τον Μασούρα αλλά…»

Προπονητής της Τράμπζονσπορ: «Θέλουμε τον Μασούρα αλλά…»

Ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Αβτσι, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας για τον Γιώργο Μασούρα και ανέλυσε τα δεδομένα της υπόθεσης.

Είναι γνωστό το ενδιαφέρον που υπάρχει από την Τουρκία για τον Γιώργο Μασούρα. Τόσο η Φενέρμπαχτσε, όσο και η Τράμπζονσπορ έχουν αποκαλύψει πως έχουν τον Έλληνα άσο πολύ ψηλά στα «ραντάρ» τους.

Μάλιστα, η ομάδα του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη, έχει τον Μασούρα στο «μπλοκάκι» της εδώ και καιρό, κάτι που αποκάλυψε και ο πρόεδρος της ομάδας, Αχμέτ Αγάογλο, ο οποίος ανέφερε πως ο Ολυμπιακός αξιώνει ένα ποσό που φτάνει στα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Θέση πάνω στο θέμα Μασούρα, πήρε και ο προπονητής των πρωταθλητών Τουρκίας, Αμπντουλάχ Αβτσι. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό Sabah Sport, ο προπονητής της Τράμπζο ανέφερε πως ο Μασούρας εξακολουθεί να είναι στόχος της ομάδας του, ωστόσο στάθηκε στον οικονομικό παράγοντα, δίνοντας ουσιαστικά συνέχεια στις δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου, ο οποίος είχε αναφέρει πως δύσκολα θα δώσει η τουρκική ομάδα τα 8 εκατομμύρια που θέλουν οι Ερυθρόλευκοι.

«Ίσως χρειαζόμαστε κι έναν ακόμη εξτρέμ. Ναι, θέλουμε να βάλουμε στα χρώματα μας τον Γιώργιο Μασούρα του Ολυμπιακού. Τον θέλαμε από την περασμένη σεζόν, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά και στη μεσαία γραμμή-αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για μας. Υπάρχει, βέβαια, και το οικονομικό κομμάτι της μεταγραφής. Εξετάζουμε την κατάσταση. Οπότε μπορώ να πω ότι αυτός ο ποδoσφαιριστής είναι στη λίστα μας. Η διοίκηση μας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί», ανέφερε ο Αβτσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ