Η πρόταση της Φενέρμπαχτσε για τον Μασούρα και η αποκάλυψη του προέδρου της Τραμπζονσπόρ για 8.000.000 €!

Η πρόταση της Φενέρμπαχτσε για τον Μασούρα και η αποκάλυψη του προέδρου της Τραμπζονσπόρ για 8.000.000 €!

Φενέρμπαχτσε, Τραμπζονσπόρ θέλουν τον Μασούρα, μιλούν με τον Ολυμπιακό και ο πρόεδρος των πρωταθλητών Τουρκίας αποκάλυψε πόσα πρέπει να πληρώσει!

Η Φενέρμπαχτσε θέλει τον Γιώργο Μασούρα. Θέλει να τον αποκτήσει με μεταγραφή. Και θέλει αυτό να συμβεί το συντομότερο δυνατό, ώστε να τον έχει στη διάθεσή της για τα προκριματικά του Champions League, αλλά και για να ενταχθεί στην προετοιμασία του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος της νέας σεζόν. Και τον θέλει με αποδείξεις. Και με επίσημη πρόταση.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Φενέρ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό. Οπως και ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, κάνοντας γνωστό το ενδιαφέρον της. Είναι επίσης ξεκάθαρο, ωστόσο, ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει αποδεχθεί την προσφορά των Τούρκων, η οποία λέγεται ότι φτάνει τα 5.000.000 €. Ποσό που δεν ικανοποιεί τον Ολυμπιακό.

Με πόσα χρήματα αξιολογούν τον 27χρονο εξτρέμ οι Ερυθρόλευκοι; Την απάντηση την έδωσε κορυφαίο στέλεχος μιας άλλης τουρκικής ομάδας. Ο λόγος για τον Αχμέτ Αγάογλου! Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Τουρκίας, Τραμπζονσπόρ, μιλώντας στο «sportpress24», εμφανίζεται να δηλώνει ότι η ομάδα του συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Μασούρα, συνεχίζει να μιλάει με τον Ολυμπιακό, αλλά δύσκολα θα δώσει τα 8.000.000 € που αξιώνουν οι πρωταθλητές Ελλάδος για τον διεθνή εξτρέμ.

Συγκεκριμένα, ο Αγάογλου εμφανίζεται να αναφέρει τα εξής: «Προφανώς θέλουμε να πάρουμε τον ακραίο επιθετικό, Γιώργο Μασούρα, από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Έχουμε ήδη παρουσιάσει την πρότασή μας, αλλά ο Ολυμπιακός ζητάει το ποσό των 8 εκατ. ευρώ και αυτά είναι πολλά για εμάς. Αλλά δεν διακόπτουμε τις επαφές μας. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες και τις διαπραγματεύσεις».

Ο Μασούρας ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με 12 γκολ και 8 ασίστ σε 46 παιχνίδια, ενώ αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς και παραγωγικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τα τελευταία 3,5 χρόνια, έχοντας συνολικά 164 συμμετοχές, 42 γκολ και 21 ασίστ με την ερυθρόλευκη. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό έχει ισχύ έως το 2024 και οι Ερυθρόλευκοι δεν θα αφήσουν εύκολα έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ