ΑΕΚ: Μένει στην Αθήνα και τα… λέει με Αλμέιδα ο Κουχάρσκι

ΑΕΚ: Μένει στην Αθήνα και τα… λέει με Αλμέιδα ο Κουχάρσκι

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, θα παραμείνει στην Αθήνα και θα περιμένει την άφιξη του Ματίας Αλμέιδα.

Την πρώτη τους συνάντηση αναμένεται να έχουν άμεσα ο νέος τεχνικός διευθυντής με τον νέο προπονητή της ΑΕΚ. Ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι ο οποίος ανακοινώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (28/5) από την Ένωση, είναι στην Αθήνα και θα παραμείνει ώστε να έχει την πρώτη επαφή με τον Ματίας Αλμέιδα ο οποίος φτάνει αύριο στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.

Οι δυο τους θα έχουν όπως είναι λογικό στενή συνεργασία στο εξής ώστε να δημιουργήσουν την ομάδα της νέας σεζόν η οποία θα μπει και στο νέο της γήπεδο. Το έργο τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο βέβαια μετά τη χρονιά που προηγήθηκε, αλλά ελλείψει ευρωπαϊκών υποχρεώσεων έχουν μπροστά τους τρεις μήνες σχεδόν για να τα καταφέρουν.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι κατά πάσα πιθανότητα η ΑΕΚ θα αποκτήσει και αθλητικό διευθυντή, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει συνεχείς επαφές με ανθρώπους για τη θέση. Όσο για τον Παναγιώτη Κονέ, συνεχίζει κανονικά έχοντας περισσότερο σχέση με το σκάουτινγκ και όχι τόσο με τις μεταγραφές ενώ θα βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα, όπως άλλωστε συνέβαινε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ