Επιμένουν οι Τούρκοι: «Ανεβαίνει στα 6 εκατ. ευρώ για Μασούρα η Τραμπζονσπόρ»

Επιμένουν οι Τούρκοι: «Ανεβαίνει στα 6 εκατ. ευρώ για Μασούρα η Τραμπζονσπόρ»

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα η Τράμπζονσπορ είναι διατεθειμένη να ανέβει στα 6 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Γιώργο Μασούρα.

Με τον Γιώργο Μασούρα και το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για την απόκτησή του ασχολούνται για ακόμη μία μέρα στην Τουρκία. Ο Έλληνας άσος του Ολυμπιακού είναι στο στόχαστρο της ομάδας των Μπακασέτα, Σιώπη η οποία φαίνεται διατεθειμένη να κάνει ό,τι μπορεί για να τον πάρει στην Τραπεζούντα.

Σε νέο της ρεπορτάζ η «Fanatik» τονίζει πως η πρωταθλήτρια Τουρκίας είναι έτοιμη να ανεβάσει την προσφορά της (η προηγούμενη υποστηρίζουν πως ήταν στα 5 εκατ. ευρώ και απορρίφθηκε) προς τους Πειραιώτες και να φτάσει στα 6 εκατ. ευρώ. Στο δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα τονίζεται βέβαια πως οι «ερυθρόλευκοι» θα έμπαιναν σε συζητήσεις μόνο με ένα ποσό πάνω από τα 8 εκατ. ευρώ.

Το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για τον διεθνή άσο δεν είναι βέβαια τωρινό αφού από πέρσι είχε δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή ενώ σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας, Αχμέτ Αγκάογλου, επισήμανε πως οι δύο ομάδες είναι σε συζητήσεις για τον Μασούρα.

Ο 28χρονος άσος των πρωταθλητών Ελλάδος προορίζεται για αντικαταστάτης του Άντονι Νουακαέμε, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν πρόκειται να ανανεώσει. Η Τράμπζονσπορ φαίνεται πως έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Μασούρα, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τον κάνει δικό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ