Ενας στους δύο κερδίζει: Μάνγκας VS Ράφα Σοάρες στον ΠΑΟΚ (Vids)

Ενας στους δύο κερδίζει: Μάνγκας VS Ράφα Σοάρες στον ΠΑΟΚ (Vids)

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας και βρίσκεται ανάμεσα σους Ρικάρντο Μάνγκας και Ράφα Σοάρες.

Αρκετά δραστήριος αναμένεται να είναι στο ερχόμενο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου έχει αποφασίσει να ενισχυθεί μέσα στο καλοκαίρι, καθώς οι άνθρωποι της διοίκησης θέλουν ένα πιο δυνατό σύνολο από αυτό που είχαν φέτος.

Ήδη ο Ζοσέ Μπότο με τον Ρασβάν Λουτσέσκου έχουν «κυκλώσει» μερικά ονόματα εν όψει του καλοκαιριού, καθώς οι «τρύπες» που θέλουν να καλύψουν στο ρόστερ είναι αρκετές. Μία από αυτές είναι και στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς από τη στιγμή που ο Σίντκλεϊ θα αποχωρήσει είναι αναγκαία η απόκτηση ενός μπακ.

Οι δύο που φέρονται να «παίζουν» αυτή τη στιγμή για τη συγκεκριμένη θέση είναι οι Ρικάρντο Μάνγκας και Ράφα Σοάρες. Και οι δύο από την Πορτογαλία. Ο πρώτος πρόκειται για προϊόν των ακαδημιών της Μπενφίκα, έχοντας αγωνιστεί και με την Κ20 των «αετών».

Τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, ο Μάνγκας αγωνίστηκε ως δανεικός από την Μποαβίστα στην Μπορντό, με την οποία μέτρησε 3 γκολ και 1 ασίστ σε 29 συμμετοχές.

Από την άλλη ο Ράφα Σοάρες πρόκειται για προϊόν των ακαδημιών της Πόρτο. Πρόκειται για μια περίπτωση την οποία ο ΠΑΟΚ την είχε εξετάσει και στο παρελθόν, καθώς τον Γενάρη του 2020 ο Δικέφαλος του Βορρά είχε δειξει το ενδιαφέρον του, πριν ο ποδοσφαιριστής αποφασίσει να μετακομίσει στην Ισπανία για χάρη της Έιμπαρ στην οποία παρέμεινε για 1,5 χρόνο, καθώς ο δανεισμός του από την Γκιμαράες ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν από τη μια να προχωρήσουν άμεσα στην ολοκλήρωση του ρόστερ, ωστόσο δεν επιθυμούν να το κάνουν με βιαστικές κινήσεις οι οποίες μπορεί να φέρουν άσχημα αποτελέσματα. Έτσι, μέσα στις επόμενες εβδομάδες ή και ημέρες αναμένεται να έχει γίνει η επιλογή του ποδοσφαιριστή για τον οποίο ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει την υπόθεση.

Δείτε μερικά highlights και από τους δύο ποδοσφαιριστές:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ