Τι τρέχει με την ΑΕΚ και τον Γκούντγιονσεν

Τι τρέχει με την ΑΕΚ και τον Γκούντγιονσεν

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, που τη σεζόν 2011-12 πέρασε από την ΑΕΚ, είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Η πρόσληψη του Ράντοσλαβ Κουχάρσκι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή θα είναι η τελευταία προσθήκη στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ. Μέσα στις επόμενες μέρες/ώρες αναμένεται να επισημοποιηθεί και η επιστροφή του Μπρούνο Άλβες ο οποίος θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε διοίκηση και αγωνιστικό, ωστόσο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποκτηθεί και αθλητικός διευθυντής. Κι ενώ εκκρεμεί ο νέος ρόλος που θα έχει ο Παναγιώτης Κονέ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται σε επαφές για εύρεση αθλητικού διευθυντή, με την περίπτωση του Έιντουρ Γκούντγιονσεν να είναι μία από αυτές που έχει ξεχωρίσει. Ο σπουδαίος Ισλανδός με την τεράστια καριέρα σε Τσέλσι και Μπαρτσελόνα που πέρασε από την ΑΕΚ τη σεζόν 2011-12, εργάζεται πλέον στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισλανδίας ενώ είναι παράλληλα και εξωτερικός συνεργάτης της Τσέλσι.

Δεν είναι εύκολη περίπτωση, ωστόσο ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» φέρεται να έχει συζητήσει μαζί του και να του έχει αναλύσει το πλάνο του, με τον 43χρονο πλέον Ισλανδό να δείχνει θετικός για το πρότζεκτ που του παρουσιάζεται. Αν πάντως δεν προχωρήσει τελικά του Γκούντγιονσεν και γενικά αν ο Μελισσανίδης δεν βρει αυτό που ψάχνει για τη συγκεκριμένη θέση, τότε η ΑΕΚ θα πορευτεί χωρίς αθλητικό διευθυντή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ