«Ζήτησε να φύγει ο Μπεναβίδες – Παρακολουθεί την περίπτωση του η ΑΕΚ»

«Ζήτησε να φύγει ο Μπεναβίδες – Παρακολουθεί την περίπτωση του η ΑΕΚ»

Ο Κάρλος Μπεναβίδες αναμένεται να φύγει άμεσα από την Ιντεπεντιέντε, όπως αναφέρουν στην Αργεντινή. Τι σημαίνει αυτό για την ΑΕΚ που ασχολήθηκε με την περίπτωση του.

Ο Κάρλος Μπεναβίδες, με του οποίου την περίπτωση ασχολήθηκε η ΑΕΚ πριν μερικούς μήνες, φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει από την Ιντεπεντιέντε.

Ο αργεντίνικος σύλλογος φαίνεται πως τελικά δεν του προσέφερε το μεγάλο συμβόλαιο που ήθελε και εκείνος θέλει να δοκιμάσει κάπου αλλού την τύχη του και ιδανικότερα σε μια ομάδα στην Ευρώπη.

Ο Ουρουγουανός απασχόλησε σοβαρά την «Ενωση» τον περασμένο Γενάρη. Όμως, όπως γράφουν και στην Αργεντινή η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον Μπενάβιδες, την οποία όμως η Ιντεπεντιέντε απέρριψε.

Αν όμως δεν τα βρήκε με την Ιντεπεντιέντε για νέο συμβόλαιο δεν αποκλείεται η Ένωση να επανέλθει για τον παίκτη. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «vavel.com» αναφέρει:

«Μια άλλη περίπτωση παίκτη που θα φύγει για το εξωτερικό είναι αυτή του Κάρλος Μπενάβιδες, ο οποίος έφτασε στο κλαμπ το 2018 έναντι του ποσού των 2,15 εκατ. δολαρίων.

Έπαιξε συνολικά 23 παιχνίδια στα οποία σημείωσε δύο γκολ. Το συμβόλαιο του Ουρουγουανού με την Ιντεπεντιέντε λήγει στις 30 Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Στα μέσα Απριλίου, ο σύλλογος είχε λάβει επίσημη πρόταση για τη μεταγραφή του Ουρουγουανού στην AEΚ, η οποία απορρίφθηκε, αφού οι ιθύνοντες της Ιντεπεντιέντε είπαν στον παίκτη να μείνει με αντάλλαγμα μεγάλο συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές.

Όπως συνηθίζεται σήμερα στην Ιντεπεντιέντε, δεν εκπληρώθηκε καμία υπόσχεση. Πλέον, ο Μπενάβιδες ζήτησε την άμεση αποχώρησή του στο εξωτερικό. Στην Ιντεπεντιέντε θεωρούν δεδομένη τη φυγή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ