
Οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων θα έχουν την ευκαιρία από την 1η Ιουνίου να προμηθευτούν τα εισιτήρια της αγαπημένης τους ομάδας, ενώ οι τιμές ξεκινούν από 130 ευρώ (ανέργων- φοιτητικό) στα πέταλα.
Με το σύνθημα «Dream the impossible» και σήμα της καμπάνιας την αφιέρωση του Αραούχο στη μνήμη του δολοφονημένου Άκη, ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, μάλιστα, οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν από την Τετάρτη, 1 Ιουνίου τα εισιτήρια τους. Οι τιμές ξεκινούν από 130 ευρώ (για τους ανέργους και τους φοιτητές) στα δυο πέταλα του γηπέδου, στις θύρες 1 και 3 του Κλεάνθης Βικελίδης.
Η κανονική τους τιμή θα είναι 150 ευρώ. Στη θύρα 2 θα κοστίζουν 250 ευρώ, στη θύρα 9 350 ευρώ, στη Θύρα 7 600 ευρώ και στα VIP 1400 ευρώ.
Ακόμα, οι θέσεις των εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, θα είναι δεσμευμένες μέχρι και τις 4 Ιουλίου.
Διαβάστε ΕΔΩ για όλες τις λεπτομέρειες