Άρης: Στο στόχαστρο και της Νιούελς Ολντ Μπόις ο Μανσίνι (pic)

Άρης: Στο στόχαστρο και της Νιούελς Ολντ Μπόις ο Μανσίνι (pic)

Ο μεσοεπιθετικός των κιτρινόμαυρων βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της ομάδας του Ροσάριο, σύμφωνα με την αργεντίνικη εφημερίδα «Ole», ενώ ο Άρης δεν πρόκειται να συζητήσει την παραχώρηση του με ποσό μικρότερο από δυο εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ντάνιελ Μανσίνι πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα του Άρη και έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Μια εξ αυτών, σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκριτης αργεντίνικης εφημερίδας «Ole», είναι και η Νιούελς Ολντ Μπόις.

Η ομάδα του Ροσάριο – στην οποία προπονητής ήταν στο παρελθόν ο Χερμάν Μπούργος-, φαίνεται ότι έχει στην μεταγραφική της λίστα τον μεσοεπιθετικό του Άρη. Θα πρέπει, βέβαια, να σημειωθεί ότι ο Μανσίνι έχει συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους για ακόμα δυο χρόνια, μέχρι, δηλαδή, τον Ιούνιο του 2024.

Ο Άρης, μάλιστα, δεν φαίνεται διατεθειμένος να συζητήσει την παραχώρηση ενός εκ των πιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών του, με ποσό μικρότερο των δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Οι κιτρινόμαυροι, άλλωστε, θεωρούν ότι μέσω της συμμετοχής του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την αξία του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον Άρη περιμένουν και την απόφαση του CAS, καθώς δεν μπορούν να παραχωρήσουν βασικό παίκτη τους, χωρίς, να γνωρίζουν αν έχουν την δυνατότητα να τον αντικαταστήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ