Δεν έχει μέλλον στη Θέλτα ο Πινέδα – Τι γίνεται με την ΑΕΚ

Δεν έχει μέλλον στη Θέλτα ο Πινέδα – Τι γίνεται με την ΑΕΚ

Ξεκάθαροι οι Ισπανοί. Ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Θέλτα.

Στην πόρτα της εξόδου από τη Θέλτα βρίσκεται ο Ορμπελίν Πινέδα.

Ο 26χρονος άσος τοποθετείται αρκετά ψηλά στο μπλοκάκι της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται, σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεσή του.

Στην Ισπανία τα δημοσιεύματα για το μέλλον του είναι καθημερινά, με την ιστοσελίδα Eldesmarque να παρουσιάζει ως δεδομένη την αποχώρησή του από την ομάδα του Βίγκο είτε με πώληση είτε με τη μορφή δανεισμού.

Όπως αναφέρουν στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, ο προπονητής της Θέλτα, Εντουάρδο Κουντέτ, δεν τον έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν, επομένως ο ποδοσφαιριστής θα αναζητήσει τη… φόρμουλα της αποχώρησης.

Ο Πινέδα θέλει να βρει μια ομάδα που θα του προσφέρει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να πείσει τον προπονητή της Εθνικής Μεξικού, πως αξίζει μια θέση εν όψει Μουντιάλ.

Η Eldesmarque καταλήγοντας, στέκεται στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ξεκαθαρίζει πως ενδεχόμενο επιστροφής του 26χρονου παίκτη στο Μεξικό δεν προκύπτει και σημειώνει πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη.

Θυμίζουμε, πως ο Πινέδα είναι πολυθεσίτης και αγωνίζεται με μεγάλη ευκολία σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής (κυρίως «8» και «10»). Βασικό εργαλείο του Ματίας Αλμέιδα στην Τσίβας, κατέκτησαν μαζί ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και το Concacaf Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ