«Έτοιμος για την επιστροφή στη Γαλατά ο Ονιεκούρου»

«Έτοιμος για την επιστροφή στη Γαλατά ο Ονιεκούρου»

Οι Τούρκοι φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την περίπτωση του Χένρι Ονιεκούρου για τη Γαλατασαράι και τονίζουν ότι είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στην «τσιμ μπομ» ο Νιγηριανός.

Ο Χένρι Ονιεκούρου αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι και ήδη τα σενάρια για τον Νιγηριανό εξτρέμ δίνουν και παίρνουν. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους Πειραιώτες φέρεται να είναι πρώτος στόχος της Γαλατασαράι, η οποία ψάχνεται για την επιστροφή του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «goal.com», αλλά και η ιστοσελίδα «turkiyegazetesi», η «τσιμ μπομ» προχωράει την περίπτωση του Ονιεκούρου, καθώς θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι και ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από το λιμάνι, αλλά και ο Ολυμπιακός.

Όπως τονίζουν μάλιστα οι Τούρκοι ο ίδιος ο Ονιεκούρου φαίνεται πως έχει ζητήσει να μεταγραφεί στη Γαλατασαράι το καλοκαίρι. Ωστόσο, η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί από τη νέα διοίκηση στη Γαλατασαράι τόσο για τον Ονιεκούρου, αλλά και για τους Μισέλ Σερί και Τζέισον Ντενάιερ που επίσης απασχολούν την τουρκική ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νιγηριανός εξτρέμ στην πρώτη και πιθανότατα τελευταία σεζόν του στον Ολυμπιακό είχε 27 συμμετοχές με μόλις 1 γκολ και 1 ασίστ.

Από εκεί και πέρα, εκτός από τον Ονιεκούρου, ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στη γειτονική χώρα και τη Γαλατά, η «τσιμ μπομ» φέρεται να είναι σε συζητήσεις και για μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, καθώς ο Ζορζέ Ζεσούς ζήτησε την απόκτηση του Μαρσέλο που μένει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ