Τεστ… Champions League για τον Ολυμπιακό στις 2 Ιουλίου

Τεστ… Champions League για τον Ολυμπιακό στις 2 Ιουλίου

Ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα πολύ σπουδαίο φιλικό στην Αυστρία στις 2 Ιουλίου κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, που τη νέα σεζόν θα παίζει στο Champions League.

Η Σάλτσμπουργκ ανακοίνωσε την Τρίτη (31/5) τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Αυστρία, στις 2 Ιουλίου, στις 16:30 ώρα Ελλάδας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Πειραιωτών για τα προκριματικά του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αυστρία, θα δώσουν έξι φιλικούς αγώνες και το πιο δυνατό, που είναι και επιπέδου Champions League, θα είναι κόντρα στην πρωταθλήτρια Αυστρίας, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ανακοινώθηκε και το φιλικό με την αυστριακή Ριντ στις 24/6, ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν επίσης την δευτεραθλήτρια Τσεχίας Σλάβια Πράγας, την πολωνική Κρακοβία και τις γερμανικές Αρμίνια Μπίλεφελντ και Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει στις 14 Ιουνίου στον Ρέντη, ενώ εν συνεχεία η αποστολή θα «πετάξει» για την Αυστρία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 3 Ιουλίου και θα δώσει δύο ακόμη φιλικούς αγώνες, στο Καραϊσκάκης, πιθανότατα στις 9 και 12 Ιουλίου, ενώ αναμένεται τουλάχιστον το ένα από τα δυο παιχνίδια να είναι με ξένη ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου.

Δείτε την ανακοίνωση των φιλικών της Σάλτσμπουργκ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ