Ο χάρτης της προετοιμασίας και ο Ολυμπιακός του Champions League – Ημερομηνίες, κέντρα, 6 φιλικά, πρόβα τζενεράλε με Red Bull (Vids, Pics)

Ο χάρτης της προετοιμασίας και ο Ολυμπιακός του Champions League – Ημερομηνίες, κέντρα, 6 φιλικά, πρόβα τζενεράλε με Red Bull (Vids, Pics)

To10.gr καταγράφει όλες τις λεπτομέρειες της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ο Ολυμπιακός ξεκινάει στις 14/02 και θα παίξει συνολικά 8 φιλικά.

Η καλοκαιρινή προετοιμασία «κλείδωσε». Και όσα ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς για να μπορέσει να οργανώσει και να προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα του για τα κρίσιμα προκριματικά του Champions League, τα οργάνωσε μέχρι κεραίας ο Ολυμπιακός. Και σε ό,τι έχει να κάνει με τα προπονητικά κέντρα στα οποία θα κάνουν τις προπονήσεις τους οι Ερυθρόλευκοι στην Αυστρία, αλλά και σε ό,τι αφορά στις ομάδες με τις οποίες θα αγωνιστούν. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την προετοιμασία του στις 14 Ιουνίου, με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές (θα λείπουν αρκετοί, λόγω εθνικών ομάδων) και εκείνους που επιστρέφουν από δανεισμούς να κάνουν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη τις κλασικές, αλλά και τις πρώτες προπονήσεις, που θα αφορούν στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Στις 22 Ιουνίου ο Ολυμπιακός θα «πετάξει» για τα Αυστρογερμανικά σύνορα. Θα καταλύσει αρχικά στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «THERME GEINBERG», όπου και θα πραγματοποιηθούν οι περισσότερες προπονήσεις του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας. Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε πρόσφατη ανακοίνωση του εν λόγω θέρετρου, δημιουργήθηκαν και δόθηκαν μόλις φέτος προς χρήση δύο ολοκαίνουργια γήπεδα, ακριβώς δίπλα στο συγκρότημα, τα οποία και θα αποτελέσουν τη βάση του Ολυμπιακού έως τις 30 Ιουνίου.

 

Εν συνεχεία, τις δύο τελευταίες ημέρες η αποστολή του Ολυμπιακού θα μετακινηθεί στη νότια Αυστρία και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή του Σάλτσμπουργκ. Μάλιστα, οι πρωταθλητές Ελλάδος θα μείνουν στο «GUT BRANDLHOF», ξενοδοχείο/προπονητικό κέντρο στο οποίο είχα κάνει την προετοιμασία της η Λίβερπουλ τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και ομάδες όπως οι Λειψία, Νυρεμβέργη, Νις, Ζενίτ, Μπεσίκτας, Μπασάκσεχιρ, Αντερλεχτ, Γκλάντμπαχ, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Αννόβερο, ενώ αποτελεί και συχνή βάση της Εθνικής Αυστρίας.

ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΟ «GUT BRANDLHOF»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=33&v=GE_WmisL6c0&feature=emb_title

ΤΑ 6 ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΣΛΑΒΙΑ, RED BULL

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Ολυμπιακός στο διάστημα 22/06 – 02/07 που θα μείνει στην Αυστρία, «κλείδωσαν» και αυτά. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστοί τέσσερις αντίπαλοι. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πρόκειται να αντιμετωπίσει τη Ριντ (Αυστρία), την Κρακόβια (Πολωνία), τη Σλάβια Πράγας (Τσεχία) που αποτελεί αντίπαλο επιπέδου Champions League, ενώ το πιο δύσκολο φιλικό θα δοθεί με αντίπαλο τη μόνιμη πρωταθλήτρια Αυστρίας, Red Bull Σάλτσμπουργκ. Αυτό αναμένεται να είναι και το τελευταίο φιλικό από τα έξι που θα δώσει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του, στις 02/07. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα δύο φιλικά,, αναμένεται να είναι τα δύο πρώτα της προετοιμασίας, με χαμηλότερης δυναμικότητας αντιπάλους, έχουν ήδη κλειστεί, αλλά οι αντίπαλοι δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί.

ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΛΙΤ

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να «πετάξει» για την Ελλάδα το βράδυ του Σαββάτου, 2 Ιουλίου, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ζητήσει να διεξαχθούν ακόμη δύο φιλικά παιχνίδια, έως το τέλος της προετοιμασίας. Τα παιχνίδια αυτά αναμένεται να προγραμματιστούν για 9 και 11 Ιουλίου. Το ένα εξ αυτών ίσως διεξαχθεί με ελληνική ομάδα, αλλά το δεύτερο αναμένεται να είναι το πιο «δυνατό», καθώς ο προπονητής έχει ζητήσει αντίπαλο ισχυρό, επιπέδου Champions League, για να φορτσάρει η ομάδα του, μία εβδομάδα πριν το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (19-20-07) και να δείξει την ετοιμότητά της.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ