«Η Ραπίντ Βουκουρεστίου θέλει τον Γκάνεα»

«Η Ραπίντ Βουκουρεστίου θέλει τον Γκάνεα»

Σύμφωνα με τους Ρουμάνους, η Ραπίντ μπήκε «σφήνα» στις διαπραγματεύσεις του Αρη με τον Γκάνεα και θέλει να «κλέψει» τον 30χρονο από τους Κιτρινόμαυρους.

Στη μεταγραφική λίστα της Ραπίντ Βουκουρεστίου φέρεται να βρίσκεται το όνομα του Κριστιάν Γκάνεα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Η ρουμάνικη ομάδα, όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο Τύπος της χώρας, έχει μπει «σφήνα» στις διαπραγματεύσεις του Αρη με τον 30χρονο αμυντικό και θέλει να κλέψει τον έμπειρο αριστερό μπακ από τους Κίτρινους. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε επαφές με τον Κριστιάν Γκάνεα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στις 30/6, προκειμένου οι δύο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, γεγονός που θέλει να εκμεταλλευτεί η Ραπίντ Βουκουρεστίου και να κάνει δικό της τον Ρουμάνο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «prosport.ro», η ομάδα του Βουκουρεστίου έχει καταθέσει πρόταση στον Γκάνεα, ενώ μάλιστα στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται ότι ο ιδιοκτήτης της Ραπίντ, Νταν Σούτσου, «θέλει να ρίξει την πρώτη βόμβα με τον Κριστιάν Γκάνεα.

Το συμβόλαιο του αριστερού μπακ λήγει στα τέλη Ιουνίου, αλλά δεν του λείπουν οι προσφορές καθώς τον θέλουν αρκετές ομάδες», τονίζεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ