Ρικέλμε και Μπόκα Τζούνιορς κάνουν… ζημιά στον Παναθηναϊκό!

Ρικέλμε και Μπόκα Τζούνιορς κάνουν… ζημιά στον Παναθηναϊκό!

Ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε θέλει στην Μπόκα τον Ντομίνγκο Μπλάνκο και αλλάζει τα δεδομένα για τον παίκτη που θέλει ο Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός σκανάρει τη μεταγραφική αγορά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με το όνομα του Ντομίνγκο Μπλάνκο να βρίσκεται αρκετά ψηλά στην πράσινη λίστα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει προταθεί στο «τριφύλλι», με την περίπτωσή του ωστόσο να παρουσιάζει πολλές δυσκολίες. Ο Μπλάνκο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, περιπλέκοντας την κατάσταση για τον Παναθηναϊκό.

Στους πολλούς… μνηστήρες συγκαταλέγεται και η υπερδύναμη της Αργεντινής, Μπόκα Τζούνιορς. Η ιστορική ομάδα της Λατινικής Αμερικής έχει στα ραντάρ της τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του «τριφυλλιού» και δεν αποκλείεται, σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση.

Ο Μπλάνκο αρέσει αρκετά στον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, που δείχνει διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να αποσπάσει την υπογραφή του. Το συμβόλαιο του 27χρονου παίκτη με την Ιντεπεντιέντε φτάνει στο τέλος του στις 30 Ιουνίου, με την Μπόκα να έχει ξεκινήσει… ασφυκτικό πρέσινγκ.

Στο στρατόπεδο των xeneizes επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του Ντομίνγκο Μπλάνκο, καθώς τον προορίζουν και για αντικαταστάτη του Αγκουστίν Αλμένδρα.

Η Ιντεπεντιέντε έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου και περιμένει την οριστική απάντηση του 27χρονου, η Μπόκα κάνει δυναμικό μπάσιμο και ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται στη… μέση. «Σκούρα» τα πράγματα για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Μπλάνκο να καλείται να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Θυμίζουμε πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει κατακτήσει ένα Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ έχει κληθεί μία φορά στην Εθνική Αργεντινής. Τη φετινή σεζόν μετράει 13 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ιντεπεντιέντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ