Τι είπε ο Κριχόβιακ για το μέλλον του

Τι είπε ο Κριχόβιακ για το μέλλον του

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ μίλησε για το μέλλον του και τόνισε ότι προς το παρόν θα πρέπει να επιστρέψει στη Ρωσία και την Κράσνονταρ.

Το ποδοσφαιρικό μέλλον του Γκρέγκορζ Κριχόβιακ απασχολεί έντονα τον Τύπο της Πολωνίας, με τον έμπειρο μέσο να μην έχει αποφασίσει ακόμη και την ΑΕΚ να παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του.

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα των Πολωνών με την Ουαλία, όπου ο Κριχόβιακ έπαιξε βασικός, έκανε δηλώσεις μιλώντας για το μέλλον του, το οποίο εξακολουθεί να δείχνει αβέβαιο, όμως υπογράμμισε πως προς το παρον θα πρέπει να επιστρέψει στη Ρωσία και την Κράσνονταρ.

«Λόγω του ότι η σεζόν στη Ρωσία ξεκινά αρκετά γρήγορα, προς το παρόν πρέπει να επιστρέψω εκεί και να προετοιμαστώ για τη σεζόν. Ταυτόχρονα θα κάνουμε συνομιλίες με το σύλλογο για να πάρουμε τη σωστή απόφαση που θα ικανοποιήσει και τα δυο μέρη», είπε χθες ο Κριχόβιακ σε δηλώσεις του.

Οι Πολωνοί έγραψαν «πως η προετοιμασία της Κράσνονταρ ξεκινάει στις 20 Ιουνίου και ο Κριχόβιακ έχει μόνο λίγες ημέρες να ξεκουραστεί, κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές. Αυτό σημαίνει ότι θα φύγει από την Εθνική Πολωνίας λίγες ημέρες νωρίτερα, όπως συμφώνησε με τον ομοσπονδιακό προπονητή του». Κλείνοντας ο Τύπος στην Πολωνία σημείωνε: «Είναι προφανές ότι ο Κριχόβιακ θέλει να φύγει από τη Ρωσία και κάθε επιλογή είναι πιθανή. Ακόμα και να λύσει το συμβόλαιό του με την Κράσνονταρ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ