Προχωράει για Καμαρά ο Ολυμπιακός – Κλείνει άμεσα ο δεξιός μπακ – Οι λεπτομέρειες για Κόουτο, Μπάλντοκ, Κέλβεν

Προχωράει για Καμαρά ο Ολυμπιακός – Κλείνει άμεσα ο δεξιός μπακ – Οι λεπτομέρειες για Κόουτο, Μπάλντοκ, Κέλβεν

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε επαφές για την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά, μετά από θερμή εισήγηση του Μαρτίνς και κινείται για να κλείσει άμεσα και δεξιό μπακ.

Οι δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει ο Ολυμπιακός έχουν «κλειδώσει» όπως όλα δείχνουν: Η απόκτηση (σε πρώτη φάση) ενός δεξιού μπακ, αλλά και του Αμπουμπακάρ Καμαρά, είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος. Και οι Ερυθρόλευκοι έχουν βάλει κάτω τα δεδομένα και ετοιμάζουν τις κινήσεις τους. Εχοντας επαφές και συζητήσεις σε πολλά μέτωπα, ώστε να είναι έτοιμοι εάν προκύψουν δυσκολίες.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση του δεξιού μπακ, αυτή τη στιγμή ο παίκτης που δείχνει να έχει το προβάδισμα είναι ο Γιαν Κόουτο. Η περίπτωση του Βραζιλιάνου ακραίου αμυντικού έχει προκριθεί και από τον Πέδρο Μαρτίνς και από το τμήμα σκάουτινγκ και αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός έχει επαφές με τη Μάντσεστερ Σίτι, για να «τρέξει» η μετακίνηση του παίκτη. Ο δανεισμός με οψιόν αγοράς είναι η πρώτη επιλογή, ωστόσο, όπως έχει γράψει to10.gr, δεν αποκλείεται να προκύψει και εναλλακτικός τρόπος, ώστε οι «Σίτιζενς» να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τους δανεικούς, λόγω της αλλαγής του σχετικού κανονισμού από τη FIFA (σ.σ. μάξιμουμ 8 δανεικοί). Με τη μεταγραφή, με δυνατότητα επαναγοράς από τη Σίτι, να αποτελεί ένα ιδανικό σενάριο. Όχι το πιθανότερο αυτή τη στιγμή.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΝΤΟΚ

Σε ό,τι έχει να έχει να κάνει με τον Τζορτζ Μπάλντοκ, είναι μια περίπτωση που αρέσει, αλλά κόντρα σε όσα έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα, η Σέφιλντ δεν δείχνει πολύ ζεστή στο ενδεχόμενο να πουλήσει τον βασικό της δεξιό μπακ και έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της την τελευταία 3τία. Μάλιστα, οι «Λεπίδες» αντιμετωπίζουν πρόβλημα και με τον Τζέιντεν Μπόγκλ, τον δεύτερο δεξιό τους μπακ (και εν δυνάμει αντικαταστάτη του Μπάλντοκ), κάτι που περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα. Ο Μπογκλ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού τον Φεβρουάριο και θεωρητικά είναι να μπει στις προπονήσεις της Σέφιλντ τον Ιούλιο. Πρακτικά, ωστόσο, δεν θα είναι έτοιμος έως τα τέλη Αυγούστου. Και κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος σε τι κατάσταση θα βρεθεί. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο Μπάλντοκ παίρνει αρκετά χρήματα. Και εμφανίζεται να θέλει συμβόλαιο κοντά στο ένα εκατομμύριο! Ποσό που εφόσον ισχύει, είναι πολύ μεγάλο για δεξιό μπακ. Αλλά η υπόθεση είναι ανοιχτή και πολλά μπορούν να αλλάξουν (σ.σ. ίσως και με την εμπλοκή της Νότιγχαμ, για να βρεθεί λύση).

Η «ΥΠΟΣΧΕΣΗ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΛΒΕΝ

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με την περίπτωση του Κέλβεν, που αποκάλυψε to10.gr, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει λάβει διαβεβαιώσεις από τον πανίσχυρο ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Τζουλιάνο Μπερτολούτσι, πως η Ατλέτικο Παραναένσε δέχεται να τον παραχωρήσει ως δανεικό, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Οψιόν όχι εκτός πραγματικότητας. Μάλιστα, με βάση αυτά που προκύπτουν από τη Βραζιλία, ο παίκτης έχει ζητήσει από την ομάδα του να τον διευκολύνει για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΑ

Τέλος, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ήδη τις επαφές με τον Αρη, για να αποκτήσει τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποφασίσει να κάνουν το χατίρι του προπονητή και να αποκτήσουν τον 27χρονο all around επιθετικό. Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι στον Ολυμπιακό ο ποδοσφαιριστής από τη Μαυριτανία θα μπορέσει να εξελιχθεί και να βοηθήσει πολύ στον τρόπο που θέλει να αγωνίζεται η ομάδα του τη νέα χρονιά. Και δεν είναι μυστικό ότι έχει στο μυαλό του δίδυμα στην επίθεση. Ειδικά με τον Ελ Αραμπί…

Σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής, είναι σαφές ότι ο Αρης δεν θα… ξεπουλήσει ούτε βεβαίως θα χρίσει τον Καμαρά στον Ολυμπιακό. Οι Κίτρινοι έχουν να πληρώσουν ένα μεγάλο υπόλοιποι στη Φούλαμ, το οποίο ότι φτάνει τα 2.500.000 € και εάν ολοκληρωθεί η συμφωνία, λογικά θα το αναλάβουν οι Ερυθρόλευκοι να το ξεπληρώσουν. Ενώ αναμένεται να δοθεί και ένα ποσό στους Κίτρινους, το οποίο θα συμφωνηθεί το επόμενο διάστημα. Επίσης, δεν αποκλείεται στην κουβέντα να προκύψουν και έμψυχα ανταλλάγματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ