Πρόταση του ΠΑΟΚ για εξτρέμ… 30.000.000 € (Vids)

Πρόταση του ΠΑΟΚ για εξτρέμ… 30.000.000 € (Vids)

Ο Ζοσέ Μπότο ζήτησε από την Κάλιαρι τον μονοετή δανεισμό του Κεϊτά Μπαλντέ στον ΠΑΟΚ. Τα τρελά λεφτά του Σενεγαλέζου και οι μεταγραφές άνω των 30.000.000 €!

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται στον ΠΑΟΚ ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας, καθώς μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Κουαλιάτα, ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να κλείσει μερικές ακόμα «τρύπες» πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Πέρα από το θέμα με τη θέση του αριστερού μπακ, την οποία όπως όλα δείχνουν θα καλύψει ο Ράφα Σοάρες, εξίσου σημαντική είναι και αυτή στα εξτρέμ. Ο Μπότο έχει μιλήσει με τον Λουτσέσκου και του έχει αναφέρει πως στόχος του είναι να φέρει ένα «βαρύ» όνομα για τη συγκεκριμένη θέση που θα έχει την ικανότητα να κάνει τη μεγάλη διαφορά.

Και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που έχει «κυκλώσει» ο Πορτογάλος, είναι ο Κεϊτά Μπαλντέ! Ο Μπότο φέρεται να έχει ήδη μιλήσει με την Κάλιαρι στην οποία ανήκει ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής, έχοντας ζητήσει από την ιταλική ομάδα τον μονοετή δανεισμό του.

Πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς το βιογραφικό του Κεϊτά Μπαλντέ είναι τέτοιο που το ελληνικό πρωτάθλημα μοιάζει πολύ… λίγο για τα «θέλω» του. Ο 27χρονος εξτρέμ αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, πριν μετακομίσει στη Λάτσιο με την οποία έβγαλε «μάτια».

Από εκεί τον απέκτησε η Μονακό, δαπανώντας 25 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2017, πριν μετακομίσει στην Ίντερ ως δανεικός την επόμενη σεζόν. Αγωνίστηκε επίσης στη Σαμπντόρια, πριν μετακομίσει στην Κάλιαρι ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021.

Αυτή τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, ο Σενεγαλέζος είχε 3 γκολ και 2 ασίστ σε 26 συμμετοχές. Συνολικά, για τον Μπαλντέ έχουν δαπανηθεί περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ, δείγμα και της μεγάλης του αξίας.

Για τον ΠΑΟΚ πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση, αλλά ταυτόχρονα και πάρα πολύ δύσκολη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ