Αποκάλυψη: Έτοιμο το επόμενο «χτύπημα» του Παναθηναϊκού

Αποκάλυψη: Έτοιμο το επόμενο «χτύπημα» του Παναθηναϊκού

Σύμφωνα με πληροφορίες του «10», ο Παναθηναϊκός έχει έτοιμη λύση σε περίπτωση που δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του ο Χουάνκαρ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν, καθώς κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια στην Ευρώπη. Οι πράσινοι έκαναν βήματα μπρος τα εμπρός με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο τους και μετά τη φετινή επιτυχία έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν, που θα είναι σαφώς πιο απαιτητική.

Το τριφύλλι ολοκλήρωσε σήμερα την πρώτη του κίνηση, με την απόκτηση του Γιούρι Λοντίγκιν, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα είναι ο αντικαταστάτης του Σωκράτη Διούδη, όμως ο Ρώσος είναι μόνο η αρχή. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν, ενώ την ίδια ώρα παραμένει ανοιχτή μια κομβική υπόθεση ανανέωσης.

Ο λόγος φυσικά για τον Χουάνκαρ που τυπικά είναι ελεύθερος, έχει δεχτεί πρόταση για νέο συμβόλαιο από το τριφύλλι, θέλει να μείνει στην Ελλάδα, όμως προς το παρόν δεν τα έχουν βρει οι δυο πλευρές στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιθυμεί την παραμονή του Ισπανού μπακ που έκανε πολύ καλή σεζόν, όμως ταυτόχρονα έχει δημιουργήσει μια λίστα από εναλλακτικές επιλογές για τα αριστερά της άμυνας για να είναι καλυμμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, ο παίκτης που είναι ψηλά στην πράσινη λίστα για αντί-Χουάνκαρ είναι ο Φεντερίκο Άλβαρες που αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αργεντινός μπακ των Αρκάδων προέρχεται από μια πολύ καλή και γεμάτη σεζόν και είναι μια περίπτωση που παρακολουθεί διακριτικά το τριφύλλι. Σε περίπτωση μάλιστα που το σίριαλ με την ανανέωση του Χουάνκαρ ολοκληρωθεί αρνητικά, τότε ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να κάνει επίσημη κρούση στον Αστέρα για τον παίκτη.

Ο 27χρονος αμυντικός αρέσει στον Γιοβάνοβιτς και είναι σε περίοπτη θέση από τις επιλογές του Σέρβου κόουτς από την ελληνική αγορά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αργεντινός μπακ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 31 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και είχε 5 ασίστ, ενώ στην Τρίπολη είναι από το καλοκαίρι του 2020.

Μάλιστα τον περασμένο Απρίλιο ανανέωσε και το συμβόλαιο του με τους Αρκάδες μέχρι το 2025.  Πριν έρθει στην Ελλάδα ο Άλβαρες αγωνιζόταν στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα στις Μπελγράνο και Κίλμες.

Το σημαντικό είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει καλές επαφές με τον Αστέρα τόσο από τη μεταγραφή του Γιάννη Κώτσιρα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και από αυτή του Δημήτρη Κουρμπέλη πριν μερικά χρόνια.

Γενικότερα, ο Παναθηναϊκός και ο Γιοβάνοβιτς έχουν δημιουργήσει μια λίστα από το ελληνικό πρωτάθλημα με ποδοσφαιριστές, με τον Άλβαρες να είναι ένας εξ αυτών, όπως φυσικά και ο Λοντίγκιν, ο οποίος υπέγραψε για τα επόμενα δυο χρόνια με το τριφύλλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ