Περιμένει τον Άρη ο Πίρσμαν

Περιμένει τον Άρη ο Πίρσμαν

Ο Βέλγος αμυντικός ταξίδεψε στην πατρίδα του και αναμένει την ειδοποίηση των κιτρινόμαυρων, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο Μάρβιν Πίρσμαν αναμένεται να είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Άρη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι κιτρινόμαυροι είχαν συμφωνήσει από τον Ιανουάριο με τον ποδοσφαιριστή, όμως, δεν τα «βρήκαν» στις διαπραγματεύσεις τους με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Βέλγος αμυντικός ταξίδεψε στην πατρίδα του και περιμένει την ενημέρωση από τους ανθρώπους του Άρη, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα, να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αφού ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας, να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Για να γίνει, βέβαια, αυτό, θα πρέπει πρώτα να δώσει το «πράσινο φως» το CAS. Είτε ανακοινώνοντας την απόφαση του για την υπόθεση Ντουρμισάι και το μεταγραφικό BAΝ, μέχρι τις 10 Ιουνίου, όπως ανέφερε η τελευταία ενημέρωση, είτε δίνοντας νέα παράταση, μέχρι τον Ιούλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ