«Σε επαφές με τον Σάσα ο Απόλλων Λεμεσού»

«Σε επαφές με τον Σάσα ο Απόλλων Λεμεσού»

Ο Απόλλων Λεμεσού φαίνεται πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λούκας Σάσα από τον Άρη, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη.

Στο στόχαστρο του Απόλλωνα Λεμεσού βρίσκεται ο Λούκας Σάσα, όπως μεταδίδουν ορισμένα ΜΜΕ της Κύπρου. Ο μέσος του Άρη είναι ο πρώτος στόχος της κυπριακής ομάδας, που αναμένεται μέσα στο προσεχές διάστημα να καταθέσει επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσει από τους κίτρινους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Protathlima.cyprustimes.com» η πρωταθλήτρια ομάδα του νησιού βρίσκεται σε επαφές με τον 32χρονο χαφ εδώ και κάποιες μέρες και μέσα στις επόμενες μέρες θα «χτυπήσει» και την πόρτα του Άρη.

«Από τη περσινή περίοδο υπήρξε φλερτ ωστόσο η περίπτωση δεν προχώρησε ωστόσο ο Πέτρος Κονναφής τη φετινή περίοδο είναι αποφασισμένος να τον φέρει στο λιμάνι», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ωστόσο, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο Λούκας Σάσα δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024 και φυσικά είναι στο πλάνο του Άρη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, οπότε, αν ο Απόλλων Λεμεσού ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει πρώτα να πάρει το «ΟΚ» από τους Θεσσαλονικείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ