Συνάντηση κορυφής στην ΑΕΚ: Τι συζήτησαν Αλμέιδα, Κουχάρσκι και Κονέ

Συνάντηση κορυφής στην ΑΕΚ: Τι συζήτησαν Αλμέιδα, Κουχάρσκι και Κονέ

Απαντες έχουν σηκώσει μανίκια στην ΑΕΚ. Στενή συνεργασία Αλμέιδα, Κουχάρσκι και Κονέ για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, με τα κιτρινόμαυρα στελέχη να βάζουν… μπρος στο μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τις τελευταίες μέρες, Ματίας Αλμέιδα και Ράντεκ Κουχάρσκι βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία, έχοντας συνεχή συνεργασία σε ζητήματα σχεδιασμού στο ρόστερ, αλλά και σε όλα τα θέματα που αφορούν τον δικέφαλο.

Εκτός των καθιερωμένων, χθες, Κυριακή, υπήρξε και μια ακόμη συνάντηση με τη συμμετοχή κι άλλων στελεχών (Κονέ- Κοσμά) της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ στην οποία συζητήθηκαν ακόμη πιο αναλυτικά συγκεκριμένα ζητήματα. Σε αυτή πάρθηκαν αποφάσεις και τέθηκαν συγκεκριμένες προτεραιότητες βάσει των οποίων προχωρά ήδη ο σχεδιασμός της ΑΕΚ.

Κεντρικό ρόλο στα μεταγραφικά θέματα έχει αναλάβει και ο Παναγιώτης Κονέ, που παραμένει ισχυρός εντός των τειχών. Άλλωστε, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Ένωσης αποτελεί βασικό κομμάτι του σχεδιασμού που έχει γίνει έως τώρα.

Στη χθεσινή σύσκεψη κορυφής, άπαντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πιο αναλυτικά και λειτουργικά ζητήματα της ΠΑΕ. Όπως είναι ο επιμερισμός ρόλων μιας και το τελευταίο διάστημα ήταν πάρα πολλές οι αλλαγές στο οργανόγραμμα του κλαμπ. Μάλιστα, οι αλλαγές στους κόλπους της ΠΑΕ οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους. Ο Μπρούνο Άλβες έχει πάρει τον δρόμο για τα Σπάτα, ενώ θα πρέπει να αποσαφηνιστεί και η ακριβής ιδιότητα του Παναγιώτη Κονέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ