«Συνάντηση Σαμπατίνι – Ολυμπιακού»

«Συνάντηση Σαμπατίνι – Ολυμπιακού»

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Βάλτερ Σαμπατίνι θα έχει αύριο συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, για να αναλάβει πόστο στην πειραϊκή ομάδα.

Στην Ελλάδα για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό αναμένεται ο Βάλτερ Σαμπατίνι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, το «tuttomercatoweb.com» ανέφερε ότι ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα την πενταετία 2011-16 και μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της Σαλερνιτάνα, θα έχει αύριο συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να αναλάβει πόστο στην πειραϊκή ομάδα. «Αύριο θα είναι το κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στον Βάλτερ Σαμπατίνι και τους ανθρώπους του ελληνικού συλλόγου», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί.

Ο 67χρονος εκτός από την Σαλερνιτάνα και την Ρόμα, έχει εργαστεί επίσης μεταξύ άλλων σε Σαμπντόρια, Παλέρμο, Λάτσιο και Μπολόνια, ενώ εκτός Ιταλίας έχει δουλέψει σε MLS και Κίνα. «Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Μόργκαν ντε Σάνκτις για το πόστο του γενικού διευθυντή, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία. Η περίπτωση του Σαμπατίνι, που πρόσφατα ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Σαλερνιτάνα, κερδίζει πόντους για το πόστο του τεχνικού διευθυντή», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «tuttomercatoweb».

Οπως ενημερωθήκατε από to10.gr, οι Ερυθρόλευκοι έφεραν στην Ελλάδα τον Μόργκαν ντε Σάνκτις και συζήτησαν μαζί του, για τον εντάξουν στο οργανόγραμμά τους. Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Ολυμπιακό να τηρεί σιγή ιχθύος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ