Ο Μόργκαν ντε Σάνκτις ήρθε στην Ελλάδα, μίλησε, άφησε άριστες εντυπώσεις και ο Ολυμπιακός αποφασίζει

Ο Μόργκαν ντε Σάνκτις ήρθε στην Ελλάδα, μίλησε, άφησε άριστες εντυπώσεις και ο Ολυμπιακός αποφασίζει

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον Μόργκαν ντε Σάνκτις, συζήτησε μαζί του και εντός των επόμενων ημερών αναμένονται αποφάσεις και ανακοινώσεις.

Ο Ολυμπιακός δεν μένει στάσιμος. Σε κανένα επίπεδο. Οι Ερυθρόλευκοι έφεραν στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις. Συζήτησαν μαζί του, άκουσαν τις απόψεις του για το ποδόσφαιρο και την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία, του έδειξαν τι έχει συμβεί στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, την εξέλιξη που έχει, αλλά και το πολύ υψηλό επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας.

Η άφιξη του πρώην διεθνή Ιταλού τερματοφύλακα και τέως υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος της Ρόμα και αναπληρωτή τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, δεν έγινε τυχαία. Αλλά έγινε επειδή ο Ολυμπιακός θέλει να προσθέσει νέα πρόσωπα στο οργανόγραμμά του. Θέλει να βγάλει μπροστά και νέα ποδοσφαιρικά πρόσωπα, με σκοπό να πάει ένα βήμα παρακάτω, αλλά και να συνεχίσει να εξελίσσεται.

Ο Ντε Σάνκτις αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας από την Ελλάδα, αφού συζήτησε για όλα με τους ανθρώπους του συλλόγου. Για την ακρίβεια, αφού ο ίδιος μίλησε για όσα έχει στο μυαλό του για θέματα οργάνωσης και λειτουργείας, αλλά και μεταγραφών και ποδοσφαιρικής στελέχωσης. Μια κουβέντα που δείχνει ότι ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές.

Ο Ντε Σάνκτις προορίζεται για το πρόσωπο που θα έχει τη γενική ευθύνη για τον προγραμματισμό, αλλά και τη γενική λειτουργεία στον Ολυμπιακό. Και αυτό, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, είναι και το περιεχόμενο της κουβέντας που έγινε με τον Ιταλό. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αποφάσεις και ανακοινώσεις θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες, όταν και θα οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις της ΠΑΕ.

Εκείνο, πάντως, που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι εντυπώσεις που άφησε ο Ιταλός στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ήταν πάρα πολύ καλές. Κάτι που ίσως δείχνει και ότι η τελική έκβαση των συζητήσεων θα είναι θετική. Το πλάνο που κατέθεσε ήταν σαφές, ξεκάθαρο, με συγκεκριμένες γραμμές και προοπτική, αλλά και ανάλογο της φιλοσοφίας του Ολυμπιακού.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός στο οργανόγραμμά του έχει ήδη τον Βασίλη Τοροσίδη (τεχνικός διευθυντής), τον Κριστιάν Καρεμπέ (αθλητικός διευθυντής) και τον Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο (στέλεχος του τμήματος σκάουτινγκ). Αντίθετα, από εδώ και πέρα δεν θα έχει τον Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μόντσα, μετά από συμφωνία που είχε με τους Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Αντριάνο Γκαλιάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ