«Ο Αλμέιδα θέλει τον Τσιτσαρίτο στην ΑΕΚ και ετοιμάζει πρόταση τις επόμενες μέρες»

«Ο Αλμέιδα θέλει τον Τσιτσαρίτο στην ΑΕΚ και ετοιμάζει πρόταση τις επόμενες μέρες»

Στο Μεξικό συνεχίζουν να συνδέουν την ΑΕΚ με τον Τσιτσαρίτο τονίζοντας πως ο Ματίας Αλμείδα τον θέλει και η Ένωση θα κάνει πρόταση στο προσεχές διάστημα.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Ματίας Αλμέιδα θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ουκ ολίγοι παίκτες από το Μεξικό έχουν συνδεθεί με την Ένωση. ‘Ενας από αυτούς είναι και ο Τσιτσαρίτο Ερνάντες με την σπουδαία καριέρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης μεταξύ άλλων.

Ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός που αγωνίζεται με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι στο MLS θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «strikers.futbol» αναφέρεται σε ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Αλμέιδα θέλει πολύ τον Τσιτσαρίτο και μέσα στις επόμενες μέρες η Ένωση αναμένεται να του καταθέσει πρόταση.

Όλο αυτό το διάστημα που ο Αργεντινός τεχνικός είναι στην ΑΕΚ, έχουν γραφτεί πολλά ονόματα στο Μεξικό ως μεταγραφικοί στόχοι της Ένωσης. Η περίπτωση του Τσιτσαρίτο δεν είναι καθόλου εύκολη αφού οι απολαβές του είναι πολύ υψηλές και μένει να δούμε αν υπάρχει κάποια βάση στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ