Στο Άλκμααρ η προετοιμασία της ΑΕΚ – Με την AZ το πρώτο φιλικό

Στο Άλκμααρ η προετοιμασία της ΑΕΚ – Με την AZ το πρώτο φιλικό

Στο Άλκμααρ και όχι στο Ρότερνταμ θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ η οποία θα δώσει και φιλικό με την ΑΖ.

Στην Ολλανδία θα πραγματοποιηθεί και πάλι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ, αλλά στην πόλη του Άλκμααρ αντί για το Ρότερνταμ.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό η Ένωση, το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ θα γίνει στο αθλητικό κέντρο της VV Alkmaarse boys με το οποίο έχει συνεργασία το κοντινό ξενοδοχείο «The Fallon Alkmaar». Θυμίζουμε πως οι «κιτρινόμαυροι» θα μείνουν στην Ολλανδία από τις 12 έως τις 29 Ιουλίου και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Αθήνα.

Η απόφαση για το συγκριμένο αθλητικό κέντρο πάρθηκε στη σύσκεψη των στελεχών της ΑΕΚ που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή και αποτελούσε μία από τις πρώτες επιλογές. Αφού ταίριαξαν και οι ημερομηνίες, οι άνθρωποι της Ένωσης δεν έχασαν την ευκαιρία.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως το πρώτο φιλικό της παιχνίδι η ΑΕΚ θα το δώσει στις 16 Ιουλίου και αντίπαλος θα είναι η Άλκμααρ. Θεωρείται δεδομένο επίσης ότι θα δώσει δύο ακόμα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους τα οποία θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ