«Τρελό» σενάριο από την Βραζιλία για Μαρτίνς

«Τρελό» σενάριο από την Βραζιλία για Μαρτίνς

Η Φλαμένγκο ψάχνει για προπονητή και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι στις βασικές της επιλογές σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία.

Ο Πάουλο Σόουζα μετράει μέρες στον πάγκο της Φλαμένγκο και η διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας είναι σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Παρά το γεγονός ότι ο Πολωνός τεχνικός βρίσκεται κάτι περισσότερο από τέσσερις μήνες στην ομάδα, δεν έχει ικανοποιήσει με τη δουλειά του κι έτσι αναμένεται να απολυθεί άμεσα.

Σύμφωνα λοιπόν με το βραζιλιάνικο «goal» μία από τις βασικές επιλογές της Φλαμένγκο για τον πάγκο είναι ο Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα, η «Φλα» έχει ήδη συλλέξει πληροφορίες σχετικά με τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ από τη χώρα του καφέ.

Θυμίζουμε βέβαια ότι τον περασμένο Ιανουάριο ο Μαρτίνς ανανέωσε με το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες ως το 2024 κι αν κάποια ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, θα πρέπει να τα βρει πρώτα με τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, ο Μαρτίνς δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζει η Φλαμένγκο η οποία έχει ρίξει πάντως τα δίχτυα της και εκτός Νοτίου Αμερικής για τον αντι-Σόουζα.

Όσο για τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνική Πολωνίας, σημειώνεται πως θα παραμείνει στον πάγκο μέχρι να βρεθεί ο επόμενος. Εξάλλου ο ίδιος δεν σκοπεύει να παραιτηθεί καθώς υπάρχει και η αποζημίωση που θα λάβει αν τον απολύσουν, η οποία είναι στα 7,5 εκατ. δολάρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ