Στόπερ από την 2η κατηγορία της Νορβηγίας κοιτάζει η ΑΕΚ: «Σε επαφές με τον Μάρκους Νακίμ»

Στόπερ από την 2η κατηγορία της Νορβηγίας κοιτάζει η ΑΕΚ: «Σε επαφές με τον Μάρκους Νακίμ»

Ο Μάρκους Νακίμ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Αγωνίζεται στη Μιοντάλεν, στη 2η κατηγορίας της Νορβηγίας.

Προτεραιότητα για τον Ματίας Αλμέιδα αποτελεί η απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Ο Ράντεκ Κουχάρσκι σκανάρει τη μεταγραφική αγορά και κάπως έτσι, προέκυψε ένα νέο όνομα στην επικαιρότητα της ΑΕΚ.

Αργά το βράδυ της Τρίτης, Νορβηγός δημοσιογράφος ανέφερε στο twitter, ότι η Ένωση έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για τον Μάρκους Νακίμ. Μάλιστα, θέλησε να πάει και ένα βήμα παρακάτω την υπόθεση, αποκαλύπτοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας για την απόκτηση του 25χρονου στόπερ της Μιοντάλεν.

Το συμβόλαιο του νεαρού κεντρικού αμυντικού με τη νορβηγική ομάδα ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες, με τον Νορβηγό δημοσιογράφο να συμπεριλαμβάνει την ΑΕΚ στα υποψήφια ονόματα για τον επόμενο σταθμό του Νακίμ.

Ο Μάρκους Νακίμ αποτελεί βασικό στέλεχος της Μιοντάλεν, που φιγουράρει στη 2η θέση του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας στη σκανδιναβική χώρα. Την εφετινή σεζόν έχει καταγράψει 8 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βαλερένγκα, Βίκινγκ και Στρόμεν στη χώρα του. Επίσης είναι τρεις φορές διεθνής με την Ελπίδων της Νορβηγίας.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο, που η Μιοντάλεν ήπιε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού, ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ μέτρησε 31 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σημειώνοντας και πέντε τέρματα.

Το ποστάρισμα για ΑΕΚ και Νακίμ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ