Βούρος για «Αγια-Σοφιά – OPAP Arena»: «Μέχρι τέλος Ιουλίου η παράδοση του δρόμου»

Βούρος για «Αγια-Σοφιά – OPAP Arena»: «Μέχρι τέλος Ιουλίου η παράδοση του δρόμου»

Προς τα τέλη Ιουλίου τοποθετείται η παράδοση του έργου στα πέριξ της «Αγια-Σοφιάς».

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται και τα συνοδευτικά έργα της «Αγια-Σοφιάς- OPAP Arena».

Όπως γνωστοποίησε ο Γιάννης Βούρος, μέχρι το τέλος Ιουλίου θα είναι έτοιμος ο δρόμος που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ. Ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας ρωτήθηκε σχετικά με την παράδοση του δρόμου πέριξ της «Αγιά Σοφιάς», απαντώντας ότι θα έχουν όλα δρομολογηθεί μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα.

Στην επίσημη ενημέρωση του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για την πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα στο γήπεδο της ΑΕΚ, αναφέρεται ότι:

Αυτοψία στις εργασίες ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, στις εργασίες για την διαχείριση των ομβρίων και της προσβασιμότητας από το άλσος, πραγματοποίησαν την Τρίτη 07 Ιουνίου 2022 ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Λύσσανδρος Γεωργαμλής και στελέχη του Δήμου.

Το συγκεκριμένο έργο του Δήμου χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, του Υπουργείου Εσωτερικών, και μαζί με αυτό της Υπογειοποίησης των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών (έργο της Περιφέρειας Αττικής), αναβαθμίζει σε μεγάλο βαθμό την περιοχή γύρω από το ιστορικό κέντρο της πόλης μας. Παράλληλα δημιουργούνται καλαίσθητοι πεζόδρομοι και μία μεγάλη πλατεία πολλών στρεμμάτων, κοινόχρηστοι – ελεύθεροι χώροι για τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας αλλά και για τους επισκέπτες του Δήμου μας. Μεγάλα έργα που σύντομα ολοκληρώνονται, αλλάζουν και ομορφαίνουν την πόλη μας!

Στην σχετική ανάρτηση ο Δήμαρχος, Γιάννης Βούρος απάντησε και σε ερώτηση για το πότε θα παραδοθεί ο δρόμος σχολιάζοντας: «Το μεγαλύτερο μέρος του έργου έχει εκτελεστεί. Η τελευταία παράταση που δόθηκε είναι έως τέλη Ιουλίου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ