Η «Mundo Deportivo» επιβεβαιώνει to10 για Θουμπιθαρέτα – Τι λέει για τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό

Η «Mundo Deportivo» επιβεβαιώνει to10 για Θουμπιθαρέτα – Τι λέει για τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό

Δημοσίευμα της Mundo Deportivo επιβεβαιώνει to10 για τον Άντονι Θουμπιθαρέτα, αναφέροντας πως είναι ένας από τους υποψήφιους να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να προσθέσει πρόσωπα του ποδοσφαίρου στο οργανόγραμμα του και όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, ένας από τους υποψήφιους για να αναλάβει πόστο στους Πειραιώτες είναι ο Άντονι Θουμπιθαρέτα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν επικοινωνήσει με τον Ισπανό παράγοντα, ο οποίος αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα πρόσωπα στον χώρο του ποδοσφαίρου και η Mundo Deportivo με σημερινό της δημοσίευμα ήρθε να επιβεβαιώσει to10.gr.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του έγκυρου ισπανικού ΜΜΕ, αναφέρει ότι ο Θουμπιθαρέτα είναι ένας από τους υποψήφιους να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού.

Οι Ίβηρες υπογραμμίζουν πως ο Βάσκος έχει συζητήσεις με την ελληνική ομάδα εδώ και μερικές μέρες όμως, μέχρι τώρα δεν έχει πάρει κάποια οριστική απόφαση και δεν υπάρχει κάποια συμφωνία.

Παράλληλα, το δημοσίευμα τονίζει ότι αν τελικά ο Βάσκος παράγοντας αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού τότε θα είναι η δεύτερη φορά που θα αναλαμβάνει διοικητικό πόστο σε ομάδα εκτός Ισπανίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν ο Θουμπιθαρέτα ήταν τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ από τον Οκτώβριο 2016 μέχρι και τον Μαϊο 2020, ενώ φυσικά διατέλεσε στη θέση αυτή και στην Μπαρτσελόνα πριν από τους Μασσαλούς, μέχρι και το 2015, όντας κομβικό μέλος σε μερικά από τα πιο πετυχημένα χρόνια στην ιστορία των Καταλανών.

Μάλιστα, με τους μπλαουγκράνα πανηγύρισε ένα Champions League (2011), δύο πρωταθλήματα Ισπανίας (2011, 2013), ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (2012), ένα Ευρωπαϊκό Super Cup (2012), ένα Κύπελλο Ισπανίας (2012) και τρία Super Cup Ισπανίας (2011, 2012, 2014). Αποχώρησε από το πόστο του στις 5 Ιανουαρίου 2015, μετά από διαφωνία με τον νέο πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Μετά την αποχώρησή του από τη Μαρσέιγ το 2020 ο Θουμπιθαρέτα εργάστηκε ως αναλυτής και σχολιαστής αγώνων του Champions League, ενώ έδινε και διαλέξεις στη Λατινική Αμερική για το ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ