«Ο Πινέδα ψηφίζει την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Αλμέιδα»

«Ο Πινέδα ψηφίζει την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Αλμέιδα»

Συνεχίζονται οι αναφορές για Πινέδα και ΑΕΚ. Τι ρόλο παίζει ο Ματίας Αλμέιδα.

«Βροχή» τα δημοσιεύματα για Ορμπελίν Πινέδα και ΑΕΚ. Τα σενάρια στο Μεξικό συνεχίζονται, με το όνομα του 26χρονου παίκτη να «παίζει» δυνατά για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Ο νεαρός χαφ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Θέλτα, αναζητά την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη και η ΑΕΚ είναι πάντα μέσα στις επιλογές του. Μάλιστα, στο Μεξικό πήγαν ένα βήμα παρακάτω την υπόθεση, υπογραμμίζοντας πως ο Πινέδα δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Ένωση λόγω Αλμέιδα. Ο Αργεντινός προπονητής είναι το μεγάλου ατού του δικεφάλου σε αυτό το μεταγραφικό σίριαλ και ο κυριότερος λόγος που μπορεί να οδηγήσει τον 26χρονο στα Σπάτα.

«Ο Πινέδα ψηφίζει… την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Αλμέιδα. Σύμφωνα με πηγή μου ο Αλμέιδα είναι σε επικοινωνία με τον παίκτη και του έχει προτείνει να πάει στην ΑΕΚ. Ο Πινέδα είπε στον πρόεδρο της Τσίβας πως θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει το θέμα με την ΑΕΚ και μετά  θα δει τι θα κάνει», αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο Μεξικό.

Από εκεί και πέρα η ιστοσελίδα, elfutbolero.us, η οποία επικαλείται πληροφορίες από τον δημοσιογράφο Χεσούς Ερνάντες, τονίζει ότι ο Πινέδα είπε στον πρόεδρο της Τσίβας πως πρώτα θέλει να δει τι θα γίνει με την ΑΕΚ και μετά θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο 26χρονος άσος ο φέρεται να ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στο Μεξικό για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι ο τεχνικός του Μεξικού, Τάτα Μαρτίνο του έχει ζητήσει να μείνει στην Ευρώπη για να εξελιχθεί και να είναι έτοιμος ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ και ο δεύτερος είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, που τον θέλει στην Αθήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ